Ädelforsen

Ädelforsen

Kunden främst men kvalite i botten!

Presentation

Hej!
Jag heter Dan och driver Ädelforsen Byservice sedan början av detta århundrade.
Målsättningen med företaget är att kunden med en och samma förfrågan kan få hjälp med allt istället för att behöva anlita flera olika företag för att få gjort det som skall göras! Detta utan högre kostnader än att vi skulle utfört allt arbete själva!
Vi har en pool med systerföretag vi jobbar med som håller samma höga nivå på resultat inom certifierade områden som vi gör!
Arbetsområdena jag jobbar inom är ganska breda, men jag tar emellanåt hjälp av andra företag såsom elektriker, rörläggare o dyl. för att kunna garantera kunden ett fullgott utfört arbete.

Markentreprenad: Främst under vår, sommar och höst jobbar vi med anläggning och skötsel av trädgårdar och offentliga områden. Det kan vara
schaktarbeten, murar, gång och parkeringsytor, gräsmattor, rabatter och planteringar, beskärning av buskar och träd, trädfällning o dyl.
För asfaltläggning tar vi in annat företag, efter att vi gjort grundarbetet.

Snickeri: Vi bygger staket, altandäck, friggebodar och liknande. vid större konstruktioner tar vi hjälp av byggnadsingenjör om konstruktionsritningar ej finns.
Vi utför även renoveringsarbeten av kök, badrum, o dyl. Omplanering av bostaden med t ex rivning väggar och uppförande av nya.

Tveka inte att kontakta oss för ett förslag hur vi kan hjälpa dig.

Med Vänliga Hälsningar

Dan Nyby
0706-98 98 90
5  (1 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Ädelforsen. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  620414-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 1

omdömen

 • Byggnation av en ny altan och rivning av befintligt altantak i Kungsbacka
  Vi är så nöjda med Dan och den fina altan som han byggt åt oss. Dan är trevlig, tillmötesgående och har många bra idéer. Han är noggrann, otroligt arbetsam och håller priset. Vi kan starkt rekommendera honom.
  Martin
  Svar
  Tack Martin för din rakhet! Jag ser fram emot att titta till er när ni oxå fixat lite