ClaudiaClean logo

ClaudiaClean

Städ | Ger dig tid till annat!

Presentation

Vi riktar oss till både privatpersoner och företag och arbetar alltid miljöinriktat och med hög kvalitet.
Vi strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd med kvaliteten på vår städhjälp och erbjuder därför städning med 100% kvalitetsgaranti.. Vi håller alltid vad vi lovar och våra priser håller alltid kvaliteten på våra tjänster.
Unna er lite lyx när ni flyttar! Det är nog så stressigt vid flytten så att det kan vara skönt att slippa tänka på flyttstädningen. Låt oss ta hand om er flyttstädning. Vi utför den både effektivt och till en mycket hög kvalitet.
Du som kund är viktig för oss och därför ägnar vi mer tid på dig än vad många andra städfirmor gör. Vi lyssnar på dig för att ge dig en så bra service som möjligt och uppfylla dina önskemål. Hos oss har du ingen bindningstid eftersom att när du vet vilken kvalitet våra tjänster håller kommer du att vilja fortsätta med oss.
Effektiva städmaterial ingår i priset

Ditt hus kommer alltid att rengöras med fräscha och effektiva städmaterial, utan några extra kostnader. Eftersom alla inte vet vad som krävs för att fräscha upp deras hem och kanske inte alltid har sådana städprodukter hemma, kommer vi alltid med vår egen städutrustning.

Vi är unga och drivkraftiga, anlitar du oss kan du förvänta dig ett bra bemötande av trevlig och kunnig personal.
Som kund hos ClaudiaClean kan du känna dig trygg. Vi har stor erfanhetn och försäkring .

Du får en proffsigt och yrkesmässigt utförd flyttstädning med garanti till ett mycket bra pris och vi håller vad vi lovar när det gäller kvalitén.

www.claudiaclean.se
info@claudiaclean.se
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt ClaudiaClean. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    990724-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

Tidigare jobb

Referensjobb

Omdömen från tidigare jobb utanför Servicefinder