Buskhaga Hemservice KB

När du vill få tid över till annat!

Om Buskhaga Hemservice KB

Buskhaga städ – din trygga leverantör av hushållsnära tjänster Buskhaga städ är ett innovativt och väletablerat företag, som tack vare goda och långsiktiga kundrelationer vuxit framförallt organiskt, till att bli en av de ledande aktörerna inom branschen. Vi har idag 15 års erfarenhet och är ca 160 anställda med huvudkontor i Karlstad, vi har under årenslopp etablerat oss runt om i Mellansverige där vi idag har flertalet kontor.Vi hjälper dig med tjänster som veckostädning, storstädning, fönsterputs, hemstädning, flyttstädning i Örebro, Karlstad, Västerås, Trollhättan, Uddevalla, Skövde, Norrköping, Jönköping, Halmstad med flera orter.

Vårt uppdrag är att underlätta din vardag och du får tid över till det du vill eller behöver göra. Som att ta hand om dig själv och familjen.

Buskhaga städ – När du vill få tid över till annat!
185

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Buskhaga Hemservice KB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 969664-5002
Bolagsform Kommanditbolag
Registrerat 2012-04-13
Momsregistrerat
2000-01
Registrerat för F-skatt
2000-01
Antal anställda 5–9
Omsättning 1000–2499 tkr
SNI
96090
Övriga konsumenttjänster
93290
Övrig fritids- och nöjesverksamhet
01430
Uppfödning av hästar och andra hästdjur
Verksamhetsbeskrivning
Personalvård, personalfest, personalaktiviteter, friskvård. Hemstädning, flyttstädning, barnpassning och övriga hushållsnära tjänster. Hästuppfödning, hästutbildning, uppställning, försäljning av hästutrustning och därvid sammanhängande verksamhet. Försäljning av föreläsningar, studiedagar, skolkurser, enskilda lektioner, lektionsserier och hela kurser. Stödinsatser i skola och liknande härvid sammanhängande verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om antal anställda.