Riz Städ

Riz Städ

vi pratar inte vi gör

Presentation

Riz Städ har funnits sedan 2014 och vi har stadigt ökat vårt kundunderlag samt omsättning, framåt så siktar vi på att öka vår omsättning och kunder inom Stockholmsregionen.

Vi som städföretag beaktar och anpassar oss till kundens krav att använda miljövänligt rengöringsmedel. Vi utför såväl löpande enligt avtal som enstaka uppdrag med kvalitetssäkring.

Vi hjälper dig med både stora och små förändringar av din trädgård. Vi går tillsammans med dig igenom de strukturer som behövs. Sedan ser vi till att schaktning, stenarbeten och planteringar av trädgårdens små och stora växter görs så att du får den trädgård du vill ha.

Vad är viktigt – på riktigt – för dig? Mer egentid eller mindre stress? Fler chanser att hinna träna eller komma i tid till nästa föräldramöte? Mer tid med familjen eller fler tillfällen för att njuta av en bra bok? Mindre måsten och mera mys? Vi kan inte garantera ett stressfritt liv. Men vårt mål är att underlätta vardagen för dig och på så sätt skapa bra förutsättningar att trivas och må bra.

Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring hos TryggHansa, innehar yrkestrafiktillstånd samt är registrerade för F-skatt och moms.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Riz Städ. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    960824-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.6
av 38

omdömen

Kontakta

Kontaktinformation