Dominikas Bygg

Dominikas Bygg

Huddinge

Presentation

Välkommen till Dominikas Bygg!

Mitt äventyr i byggbranschen började år 2006 där jag arbetade i min pappas byggföretag under ledning av hans duktiga personal. Men efter en längre tids övning och hårt arbetande kände jag mig redo att gå vidare och valde 2015 att starta företaget Dominikas Bygg.

Har ni någon gång drömt om en plats där ni kan slappna av efter den långa arbetsdagen? Kanske har ni länge gått i tankarna om att snygga till köket? Kanske är det fasaden som är i behov av ett nytt lager färg? Då har ni nu kommit rätt! Vi på Dominikas Bygg utför allt inom bygg. Vi utför allt från renovering av dörrar, fönster, altaner till invändig och utvändig målning.

Målsättningen för oss är alltid att kunden ska bli nöjd. Därför är kostnadsfria hembesök för oss en självklarhet så ni som kund får ta del av vår kunskap och rådgivning på plats. Vi har under vår tid på marknaden hjälpt ett väldigt stort antal kunder till bra investeringar. Det är också främsta orsaken till varför jag valde att starta det här företaget. Vi har samarbetat med ett flertal större företag såsom Älvsbyhus och C4 Hus. Då vi främst tidigare jobbat efter referenser så syns vi inte så mycket på den digitala marknaden just nu.

Om ni har några frågor så är ni välkommen att höra av er till mig.

Med vänliga hälsningar
Filip på Dominikas Bygg
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Dominikas Bygg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    921209-****
Tyvärr saknar vi aktuell ekonomisk information om bolaget.

Omdömen

4.3
av 7

omdömen

Kontakta

Kontaktinformation