SMD städ och fönsterputs logo

SMD städ och fönsterputs

Helsingborg

Presentation

SMD städ och fönsterputs checklista för husstädning handlar om dig: ditt hem, din husstädtjänst, dina prioriteringar. Vi är specialiserade på kök, badrum, städning av hela huset, och vid varje städning ser vi till att dessa områden lyser. Resten av din tjänst är upp till dig: välj de områden som du vill att vi ska fokusera på först och vi kommer att arbeta igenom alla områden i ditt hem enligt din prioritet. Vi arbetar med våra vecko-, varannan- och månadskunder för att säkerställa att dina "problemställen" är rena. 

Oavsett var du bor i Skåne, har vi våra husstädtjänster redo att arbeta åt dig med ett ögonblicks varsel. Vi har erfarenhet och ett välpolerat rykte.Vår personal är professionellt utbildad och vi är bundna och försäkrade för att säkerställa att du är 100 % nöjd med hela bredden av husstädtjänster som är tillgängliga för dig. Från bostadsstädning till städning av villor vi skräddarsyr våra tjänster efter dina behov. Visst är det härligt när solen skiner, genom ny putsade fönster känns det ännu härligare!Det kanske känns lite övermäktigt med alla fönster i ett helt hus, eller ostadigt att stå på pall och häkta av gardinstången? Det är en lätt match för våra smidiga och erfarna fönsterputsare!

Arbetsuppgifter som vi kan hjälpa dig i trädgården är exempelvis gräsklippning, häckklippning snöröjningen ,trädgårdsskötsel,rensa ogräs,kratta löv,ta hand om fallfrukt,kratta grusgången,köra bort avfall och mycket mer!

Ring oss för en kostnadsfri recension idag!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt SMD städ och fönsterputs. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    810127-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Tidigare jobb

Referensjobb

Redan städar hos mina nöjda kunder. Här är än av dem största kunder: Vila på 240 kvm i Rå,Helsingborg Kontakt till Referens Erika Intiso 073 712 67 80