Mase Bygg Service logo

Mase Bygg Service

Helsingborg

Presentation

- MASE BYGGSERVICE -
Ett företag specialiserat på de omfattande tjänster för konstruktion, reparation samt montering av diverse stadier inom konstruktion.

Mase Bygg grundades av idén att vi tar våra kunders önskemål och drömmar och hjälper de att förverkliga de. Vi har en längtan att tillsammans med kundens personliga önskemål skapa en förändring i varje hem.

Vi lyckas med vårt arbete och uppnår kundens förväntningar för vi tror på en god kommunikation med våra kunder och professionell planering.

Vi sätter våra kunders behov först och det visar sig i vilka vi är, hur vi bygger och hur vi fullbordar varje projekt.

Vare sig om det är litet eller stort projekt, arbetar Mase Bygg med en passion att hjälpa Dig uttrycka dina unika idéer för ditt hem och med samarbetet med oss hjälpa Dig att förverkliga de.

Med oss kommer Du att uppleva kraften i förändring.

Tveka inte att kontakta oss för att få information hur vi förverkligar ditt nästa projekt.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Mase Bygg Service. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  800116-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.8
av 4

omdömen

 • Ett mycket väl utfört arbete. Slutresultatet var över förväntan. God dialog, trevligt respektfullt bemötande. Även vår specialfondvägg utfördes förträffligt. Kommer definitivt använda mig av Mase bygg igen. Kan starkt rekommendera dem!
  Christina Frånberg Nilsson
 • Jobbet riktigt bra, priset lite si och så. Fick först ett pris men visar sig att man inte hade kollat upp innan offert lämnades att detta var en hyres lgh och då ingår inget Rot avdrag. Men det löste sig tillslut, fick dock betala 500sek mer än förväntat. Slutresultatet vart dock riktigt bra och jag skulle rekomendera denna firma.
  Manuella Nyman
 • Väl utfört arbete! Vi är mycket nöjda med rivningen av bärande vägg! Sebastian är flexibel och anpassade sig efter oss för att det skulle lösa sig på bästa sätt!
  Markus Sacramento