AMAF Byggservice logo

AMAF Byggservice

Göteborg

Presentation

Välkommen till AMAFBYGGSERVICE
Vi ser fram emot att ge er En Enkel Resa Genom Projektet!Målet är att du ska bli så nöjd att du anlitar oss även nästa gång.Vi är den lilla byggfirman med den stora kompetensen. Med över 15 års branscherfarenhet har vi samlat på oss gedigen kunskap. Vår byggfirma riktar sig mot dig som privatperson. Hos oss får du den där personliga kontakten då du som kund har direkt kontakt med våra anställda utan mellanhänder. Vi är måna om att ha en tydlig och öppen dialog med dig som kund för att du ska känna dig bekväm och trygg genom hela projektet.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt AMAF Byggservice. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    780130-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 1

omdömen

  • Jag har fått hjälp med renovering av ett kök från 50 talet. På grund av leveransproblem med vitvarorna drog projektet ut på tiden och är därför inte helt färdigt än. Men jag är väldigt nöjd med det hittills utförda arbetet. Väldigt bra bemötande, tog sig tid att lyssna på vad som önskades. Noggrannhet och kvalitet i topp.
    Pernilla Andersson

Kontakta

Kontaktpersoner

Saadallah Chahto
+46313303708