Bernard Gnilka Bygg logo

Bernard Gnilka Bygg

Stockholm

Presentation

Bernard bygg erbjuder tjänster inom snickeribranschen. Köksrenovering, stambyte, fasad, golvläggning , målning / tapetsering, Totalentreprenad, Nybyggnation.

Jag har skapat ett eget företag med min erfarenhet som snickare och arbetsledare för att hjälpa kunder att få deras drömmar och planer gjorda. Jag specialiserar mig framförallt i stambyte, köksrenovering, totalrenovering och badrumsrenovering samt många andra saker som kunderna behöver och önskar sig.

Jag jobbar i ett team med endast svenska firmor där vi alla jobbar inom olika grenar, bland annat el, vvs, projektledning, målning, rivning m.m. Tillsammans skapar vi ett bra samarbete så att jobbet utförs snabbt, utan längre pauser och svårigheter, med högt kvalitet vilket resulterar i ett bra genomfört projekt och inga anmärkningar under besiktningen.

Jag jobbar framförallt i Stockholms kommun och har kanske till och med renoverat hos dina grannar. Personligen gillar extra mycket att renovera äldre bostäder och lägenheter i Stockholms Stad.

Jag skulle vilja träffas eller höras med dig så att vi kan prata om projektet och jag kan även ge dig kontaktuppgifter till mina tidigare kunder om du vill se mina tidigare arbeten.

Samarbetspartners med rabatter:
Ballingslöv , IKEA kök, KVIK,

Min stora passion är dessutom renovering av båtar.

Bilder på mina projekt och färdiga jobb kan du se på min Facebooksida.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Bernard Gnilka Bygg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    780127-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.8
av 4

omdömen

Kontakta