Vegatown Städ & Bygg logo

Vegatown Städ & Bygg

“Nöje i jobbet sätter perfektion i arbetet.”

Presentation

Varmt välkommen till Vegatown Flytt&Städ                                     

Vilka är vi?

Vegatown är ett familjeföretag som gör din vardag mycket enklare genom att städa eller flytta åt dig så att du kan prioritera annat. Vi erbjuder flytthjälp och städtjänster till privatpersoner, företagare och organisationer. Vår personal utför kvalitets städning med noggrannhet för att hålla kundens hem/arbetsplats ren, funktionell och trivsam. Våra personal är utbildade och har kollektivavtal, även i övrigt följer vi naturligtvis all gällande lagstiftning om arbetstid, arbetsmiljö mm. Vegatown har såklart F-skattsedel, yrkestrafik tillstånd och ansvarsförsäkring. Vi jobbar med kvalitet och lämnar alltid därför nöjd-kund-garanti på arbeten som vi utför.


Varför är kunderna nöjda med oss? 

Det beror på våra medarbetare som gör ett fantastiskt jobb och alltid har ett leende på läpparna. De gör alltid det lilla extra och ställer alltid upp om kunden har några önskemål. 

Varför är medarbetarna nöjda med oss? 

Vi följer kollektivavtalet, erbjuder de försäkring, en bra arbetsmiljö och vi tar hand om de genom att erbjuda avtalsenliga löner och anställningsvillkor. De får alltid utbildning och praktik innan de börjar jobba hos oss. Vi har månadsmöten tillsammans med alla våra medarbetare och går igenom förbättringsförslagen, för att hela tiden utvecklas och bli bättre som företag. 

Vi tycker att alla punkter bär upp varandra, så länge medarbetarna trivs med sin anställning på jobbet resulterar i sin tur till att de jobbar mycket bättre, det i sin tur ger mycket fler nöjda kunder, det är cirkel som vi ständigt strävar efter att hålla igång och bli ännu bättre på.   

Städnings tjänster
 
• Hemstädning
• Flyttstädning 
• Storstädning
• Fönsterputs
• Kontorsstädning 
• Lokalstädning


Våra medarbetare som jobbar med städning är till skillnad från vanliga städfirmor extra noggranna och rengör även alla ytor som inte vanligtvis berörs av vanlig veckostädning, till exempel under kylskåpet och i golvbrunnen i badrummet. Detta för att er lägenhet ska vara i toppskick när den lämnas över. 


Flytt tjänster 

 • Flytthjälp 
 • Bärhjälp 
 • Pianoflytt 
 • Packning 
 • Nedmontering 
 • Bortforsling 
 • Lånekartonger  

Hos oss kan du få hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning – du väljer själv vilka flytt tjänster du vill ha till din flytt och hur omfattande det ska vara. Oavsett hur mycket hjälp du behöver med din flytt, står vi till tjänsten med allt från säkerhetspackning och trygg transport av dina ägodelar, till uppackning och en fläckfri flyttstädning.

Vad gör ni i samband med Covid-19 och har ni vaccinationskrav på er anställda? 

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Vi har inget vaccinationskrav på våra anställda då det inte är lagligt att tvinga en anställd att vaccinera sig. Vi har inte heller möjlighet att spara hälsouppgifter om en anställd, som exempelvis om det har vaccinerat sig, då det är ett brott mot dataskyddsförordningen GDPR. Därför önskar vi att våra kunder inte rådfrågar kring vaccination av våra anställda med hänsyn till de anställdas integritet. 

Anlita rätt firma från början så slipper du massa krångel senare! Vi ser fram emot att stå till tjänst för dig. 

Vänliga Hälsningar 

Vegatown Flytt&Städ                                                                     

Omdömen

4.6
av 185

omdömen

 • Suveränt utfört jobb, från det vi bokade var teamet på plats o började rengöringen, nu några timmar senare är flyttstädningen fixad!! Snyggt o prydligt. Rekommenderas varmt!!
  Stefan Björkman
  Svar
  Tack snälla för det fina omdömet :)
 • Punktliga, prisvärda och bra bemötande. Snabb respons.
  Sanna
  Svar
  Supertack för det fina omdömet :)
 • På utsatt tid kom 1 man kom m 2 kvinnor s skulle städa. Han frågade o ville att jag skulle berätta o visa vad jag önskade. Mina önskemål var ”en storstädning till att börja med”! - Damma o Skura av lister, dörrar & bänkskivor. - Dammsug och skura alla golv. - Ingen städning inuti ngr skåp. - Inga småsaker behöver flyttas på, Då det är 1:a ggn och jag vill hellre ha de större ytorna s golven rena. Då det fanns språksvårigheter blev det tidkrävande med alla förklaringar om vad jag ville ha utfört. Gång på gång fick jag tala om att: Ni behöver Inte röra ngr småsaker som smink, schampo, tandborste etc. Jag hade bett om: Endast WC-Badkar & skura golvet! Det tog ca 1,5 att städa badrummet, då Alla mina 50 burkar & små saker hade rörts om, så att en bänk blev avtorkad. Tvättstugan skulle sopas & sedan skulle golven skuras o maskinerna rengöras. Inget gjordes. Förklaring: Det var tvätt i maskinen. Den ena tjejen pratade väldigt mycket i mobilen under de 2 h hon städade i micron o ugnen. Det enda pluset var att ugnen sken s Ny. Det kändes inte proffsigt att det var så mkt mobilpratande under arbetstiden. Tyvärr, kan jag inte rekommendera detta bolag även om tjerna som utförde städningen var rara.
  Anette Ekdahl
  Svar
  Hej Anette, Vad tråkigt att du är missnöjd med vår städning. Det tog längre tid eftersom det var två våningar, alltså cirka 250 kvm som skulle städas, och vi hade räknat på 125 kvm eftersom det var det som var uppgivet i din förfrågan. Att städerskorna pratar i mobiltelefon är inte okej enligt vår policy, så det tar vi upp med berörd person. Det är förbjudet för dem att prata i sin egna telefon under arbetstid. Hoppas du kan ge oss förnyat förtroende så kan vi skicka andra städare om ni önskar. MVH Vegatown Städ & Bygg
 • Tack för snabbt och professionellt utfört arbete. Beställde förutsättning den dag i förskott, och firman kom punktlighet kl.09.00 dagen därpå.
  Lina Lu
  Svar
  Supertack för det fina omdömet :)
 • Väldigt bra pris. Vänligt bemötande och städaren gjorde ett bra jobb trots att lägenheten var väldigt sliten.
  Silja
  Svar
  Tack snälla för det fina omdömet :)

Kontakta

Kontaktinformation