Home bygg & kakel

Home bygg & kakel

Eskilstuna

Presentation

Home Bygg & Kakel - DIN BYGGENTREPRENÖRKvalitét, professionalitet och service är en del av vår vardag.Vi på Home Bygg & Kakel har lång erfarenhet inom byggbranschen och kan ta oss an stora som små uppdrag. Vi är verksamma i Eskilstuna med omnejd. Hos oss kan ni få hjälp med:

- Renoveringar
- Måleriarbeten
- Specialsnickerier
- Köksrenoveringar
- Badrumsrenoveringar
- GolvläggningOch mycket mer! Kontakta oss gärna för mer information.Vi har alla certifieringar som behövs och garanterar att alla våra uppdrag utförs med noggrannhet och inom utlovad tid.- Ansvarsförsäkring
- Våtrumsbehörighet enligt BKR/BBV
- Èlektriker-certifiering Elsäkerhetsverket
- Full VVS behörighetVårt mål är alltid att varje kund skall rekommendera oss och det arbetar vi varje dag efter.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Home bygg & kakel. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  750402-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 5

omdömen

 • AnnaLena Kling
 • Välutfört arbete (målning av altan) . Proffsigt utfört och inom avtalat tid. Priset lite i överkant men i det stora hela nöjd kund. Rekommenderas.
  Edgar Prieto
 • Jag är supernöjd med Home Bygg och Kakel. De har hållit vad de lovat, kommit i tid och har gjort ett mycket bra jobb. Alaa är väldigt tillmötesgående och är väldigt mån om att det ska bli bra för kunden! Om de mot förmodan inte har kunnat dyka upp på grund av dåligt väder har de ringt och meddelat detta. Jag fick till och med mer målat än vad vi kom överens om från början. Det har hela tiden stämts av under arbetets gång så att jag ska känna mig nöjd och det blivit som jag tänkt mig. Jag rekommenderar verkligen Home Bygg och Kakel! Ta hjälp av Alaa och hans team, ni kommer inte bli missnöjda!
  Johan Dyfvelsten
 • Bra jobbat snabbt och noga trevliga killar väldigt bra fem stjärnor
  Lars blomberg
 • Ett snabbt och väldigt bra jobb.
  Christer Berglund

Kontakta