B.T.B Bygg & Städ logo

B.T.B Bygg & Städ

västerås

Presentation

VÄLKOMMEN TILL BRA TOUCH BYGG!
B.T.B ( Bra Touch Bygg ) är en byggfirma och en städfirma på samma gång. Vi kan anlitas både när du behöver en kunnig snickare med gott handlag och när ditt hem eller dina lokaler behöver städhjälp. En bra komplettering eller helhetslösning med andra ord. Pro Touch Bygg har sätet i Hallstahammar i Västmanland och åtar oss uppdrag i hela länet.

VÅRA BYGGTJÄNSTER
Bland våra byggtjänster kan du finna hjälp med olika montage av exempelvis gipsväggar, dörrar och fönster, lister, kök, undertak och badrumsmaterial. Vi erbjuder även en massa olika former av snickeriarbeten som när du vill bygga till något hemma eller sätta upp en bod på tomten. Inomhus kanske en tapetsering eller ommålning är på gång?

Våra byggtjänster håller alltid hög kvalitet och vi är väl insatta i regelverk och säkerhetsaspekter för att du ska bli 100 % nöjd med vårt arbete.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt B.T.B Bygg & Städ. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    741109-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 2

omdömen

  • Väl utfört arbete av trevlig och professionell personal. Kan medge att jag var skeptisk då jag hade fått betydligt högre prisförslag av andra byggfirmor. Men när jag såg resultatet var jag supernöjd. Jag kan starkt rekommendera den här firman!
    Alexander Arntsen