Anders Sjögren EL & STYR

Anders Sjögren EL & STYR

Bro

Omdömen

5
av 7

omdömen

 • Jag har renoverat en lägenhet och två hus nu och efter alla elfirmor jag haft att göra med så rekommenderar jag bara Anders Sjögren Styr & El. Jag renoverade ett helt våningsplan inkl kök och badrum i min villa och behövde nya eldragningar, dragning av fiberoptisk kabel, spotlights, vägg- och takkontakter samt smarta strömbrytare. Anders är genuint trevlig, lyhörd och kompetent. Han kom ideligen med bra idéer om hur jag skulle spara pengar och hade tekniska lösningar som jag inte visste var möjliga. Han var införstådd med att jobbet skulle ske i etapper och att han var tvungen att anpassa sig till övriga hantverkares moment. Anders är varken dyrast eller billigast per timme av de elektriker jag varit i kontakt med. Men då han arbetar så smart och effektivt så blev det billigast i slutändan. Hela jobbet kändes som en charterresa från början till slutet. Nästa år ska Anders få göra resten av alla elarbeten i huset samt installera laddbox till min elbil.
  Andreas Saptovic
 • Väldigt bra kommunikation med trevligt och proffsigt bemötande! Kom till jobbet i tid och jobbade snabbt och oavbrutet tills jobbat var klart. Supernöjd!
  Johan Ramström
 • Snabbt, billigt och kvalitativt utfört. Rekommenderas.
  Victor Espinoza
 • Uppdraget är avslutat. Har fungerat mycket bra: en trevlig person, snabb reaktion på mitt meddelande, snabbt besök av honom för erhållande av överblick, snabb offert och snabbt utförande av uppdraget. Vi är mycket nöjda.
  Sigvard Heurlin
 • Torbjörn Ek

Kontakta

Kontaktinformation