Girimsholmens Trädgårdstjänster och Fastighetsunderhåll logo

Girimsholmens Trädgårdstjänster och Fastighetsunderhåll

Erbjuder professionell trädfällning, stubbfräsning, röjning och övriga trädgårdstjänster

Presentation

Grimsholmens Trädgårdstjänster och Fastighetsunderhåll erbjuder privatpersoner och företag tjänster såsom stubbfräsning, trädfällning, trädvård, grönyteunderhåll men även enklare fastighetsunderhåll såsom rengöring av altaner- och fasader, målning och enklare byggnationer.

Företaget drivs av mig Ola Jonasson och jag har många års erfarenhet av trädgård- och fastighetsskötsel. Mitt mål är att alltid göra ett så effektivt bra och snyggt arbete som möjligt för att ni som kund skall bli nöjda, men vi på Grimsholmens blir nöjda när vår kund är nöjd, en självklarhet för oss att lämna ett uppdrag väl utfört och att kunden är nöjd. Vi samarbetar med andra företag i branschen och rekommenderar gärna andra då vi inte har möjlighet att åta oss ett uppdrag eller helt enkelt inte har kunskapen för att kunna utföra ett säkert eller professionellt arbete. Grimsholmens Trädgårdstjänster och Fastighetsunderhåll använder sig av moderna professionella maskiner och verktyg för att arbetet skall kunna utföras på ett så effektivt, säkert och miljövänligt sätt som möjligt. Vi använder alltid miljöbensin och i de fall som det är möjligt batteridrivna maskiner.

Vi innehar ansvarsförsäkring och arbetar alltid på ett så säkert sätt som möjligt. Hoppas ni kommer att behöva våra tjänster och hoppas på goda och långa kundrelationer med er. Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha offert på ett jobb eller har frågor angående någon av de tjänster vi erbjuder.


Bästa hälsningar,

Ola Jonasson
Grimsholmens Trädgårdstjänster och Fastighetsunderhåll
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Girimsholmens Trädgårdstjänster och Fastighetsunderhåll. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    720601-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 3

omdömen

Tidigare jobb

Trädfällning och stubbfräsning i Haverdal

Nedtagning av körsbärsträd intill hus i Haverdal. Därefter bortfräsning av stubbar.

Stubbfräsning Varberg, Espevik

Stubbfräsning av stubbar efter träd och berberishäck i Espevik, Varberg.

Röjning av tomt i Båstad

Röjning av c:a 5000 kvm igenvuxen tomt i Båstad. Trädfällning, röjning sly och stubbfräsning.

Trädfällning c:a 45 st större träd i Falkenberg

Trädfällning c:a 45 st större träd i Falkenberg och flera mindre. Stubbfräsning flera stubbar och uppsamling av stammar , grenar och sly.

Trädfällning Halmstad

Trädfällning, beskärning och röjning av större tomt i Halmstad.

Kontakta