Kjelle Byggkonsult

Kjelle Byggkonsult

Södertälje

Presentation

Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Kjelle Byggkonsult. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  710623-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

2.7
av 3

omdömen

 • Dom gav en låg och attraktiv offert! Senare under arbetets gång så upptäckte dom att det behövdes mer material etcetera! Jag betalade då detta. När jag kom hem senare så upptäckte jag att arbetet var mycket dåligt utfört med tanke på vad dom lovat i offerten. Dessutom med fel färg mot var jag beställde. När jag påtalade detta så blev vederbörande otrevlig och skrek att jag borde förstått att det skulle blivit mycket dyrare om dom gjorde som jag nu sa! Efter slutförandet så lämnades sopor kvar och de nya garageportarna var nerkladdade med färg och bruk! Har försökt att få dom att rätta till detta men ingen har dykt upp! Funderar nu på att komma med skadeanspråk gällande portarna!
  Stefan Demander
  Svar
  Dit garage är snett murat det skiljer opp till 2 centimeter mellan varje leka block ändå har vi slamavskiljare och privat garaget 2 gånger sedan sprutat det 44 gånger med serponit bytt färg 3 gånger och på dörrarna är det damm det finns inte den färgen du vill ha dom har slutat tillverka den hela ditt hus är dåligt vissa bilder på boning huset det går inte att göra bättre
 • Brädan sitter lite snett , inte dikt emot den andra och har fel färg, han lovade att komma och ordna det, men kom aldrig.
  Helene
  Svar
  Du har inte pengar att renovera du har fått bräda och vatten list vi hjälpte dig kan inte jobbaa gratis
 • Sofie Wikström