JMT Flytt Transport

Transport av bohag inom Sverige och Europa

JMT Flytt Transport har fått 35 omdömen (Snittbetyg: 4.9)

Bo Pehrsson
maj 2017
Mycket bra!

Vi anlitade JMT för flytt från Lund till Stockholm och är mycket nöjda med resultatet!
Stor hjälpsamhet och trevligt bemötande. /Bosse P

Anonym
april 2016
Snabbt och lätt

JMT Flytt Transport kan verkligen rekommenderas, min flytt av några möbler gick snabbt och enkelt och utan det minsta problem.

Anonym
februari 2016
Magasinering + flytt Malmö-Stockholm

Jag är mycket nöjd med JMT Flytt Transport som tömde min tvåa i Malmö, magasinerade mina möbler och flyttkartonger under 5 månader och flyttade sedan flyttade … Visa mer

Jag är mycket nöjd med JMT Flytt Transport som tömde min tvåa i Malmö, magasinerade mina möbler och flyttkartonger under 5 månader och flyttade sedan flyttade dem till Stockholm. En mycket pålitlig och flexibel och till och med billig firma. Inte en minsta skada trots fyra trappor utan hiss, flera månaders magasineringstid och lång väg. Rekommenderas varmt!

Niklas Lindefelt
november 2015
Utmärkt hjälp av JMT Flytt Transport!

JMT Flyt gav utmärkt hjälp i ett läge där jag med kort varsel behövde flytta en del möbler samt köra en del saker till tippen. De var snabba, trevliga och … Visa mer

JMT Flyt gav utmärkt hjälp i ett läge där jag med kort varsel behövde flytta en del möbler samt köra en del saker till tippen. De var snabba, trevliga och väldigt prisvärda. Jag kommer att använda mig av JMT Flytt igen!

Anonym
juli 2014
Flytt av arkadmaskin

Fick hjälp med flytt och uppbärning av en tung, större spelmaskin från Dyvelsten till Trelleborg av JMT Flytt Transport.

Klar och koncis kommunikation i … Visa mer

Fick hjälp med flytt och uppbärning av en tung, större spelmaskin från Dyvelsten till Trelleborg av JMT Flytt Transport.

Klar och koncis kommunikation i förväg och flytt till bra pris. Mycket proffsigt och trevligt bemötande av samtliga genom hela processen samt mycket omsorgsfullt flyttat genom regn och uppför trappor (det är så det ska göras;).

100% nöjd och kan varm rekommendera de här killarna till alla. Stort tack!

/Filip