Stenberg Andersson Solutions logo

Stenberg Andersson Solutions

NÄR HELHETEN ÄR VIKTIG!

Presentation

När helheten är viktig!

Vi är det lilla inrednings och byggföretaget med den stora kompetensen.
Vi arbetar nära dina önskemål och bygger om helt i din linje, allt från planering till färdigställandet in i minsta detalj.

Tveka inte att kontakta oss för en gratis konsultation och prisidé!

Vänligen Peter & Pernilla
Tel: 076-800 25 75
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Stenberg Andersson Solutions. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  680404-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.9
av 19

omdömen

 • Jag är så otroligt glad att jag hittade Stenberg Andersson Solutions! Dom kommer jag använda för alla våra projekt framöver och kommer rekommendera till alla! Pernilla & Peter är helt fantastiska! Jag har haft superkul under hela renoveringen. :) Kvalitén på allt typ av snickeri/hantverk har varit super. För mig var det värdefullt med detaljerna, att få tips som gav köket den är perfekta touchen och att verkligen slutföra jobbet fullt ut. Ingenting lämnades om det inte var helt perfekt. TACK för fantastiskt jobb! Vi ses när det är dags för byte av golv. :)/Sahar & Christofer
  Sahar Eslami
 • Peter och Pernilla har verkligen bidragit till att förvandla hela våran nedervåning, kök och vardagsrum, till en helt ny plats där vi kommer att trivas länge. Nytt parkettgolv, nya lister, tapetsering, målning, montering av nya köksluckor, montering av inbyggnads ugn, spishäll, micro, spotlights osv. Allt i från planeringen där vi fick goda råd och tips till genomförandet har det varit en sann glädje att jobba med Peter och Pernilla. Alltid fulla av energi, glada, snabba och proffsiga. Vi är supernöjda med resultatet och att arbetet gick fortare än vi kunnat drömma om. Vi hoppas vi snart kommer på något mer jobb att göra hemma – så att vi för tillfälle att anlita dem igen! Vi kommer definitivt att rekommendera Stenberg Andersson för helheten ÄR viktig 😊
  Tommy Svensson
 • Vi är supernöjda med Peter & Pernilla! Hela vägen från planering till genomförande var exemplarisk. De är kunniga, effektiva och lösningsorienterade. Precis såna som man vill ha till sina projekt!
  Sebastian
 • De var mycket trevliga, glada och enkla att kommunicera med. Priset var attraktivt och de kändes kunniga och duktiga som snickare. Jag rekommenderar dem absolut.
  Jeremia Mörling

Tidigare jobb

Epoqkök

Ut med det gamla och in med det nya! Stilrent epoqkök i gråa toner.

Kontakta