Howdys Wood&Garden

Vår miljö!! Vår framtid!

Howdys Wood&Garden har fått 15 omdömen (Snittbetyg: 4.7)

Arne Svensson
april 2018

Anders utförde precis det vi hade tänkt oss och sågade upp trädbitarna efteråt. Överlag väldigt nöjda. Anders är dessutom en trevlig man.

Linus Brorson
maj 2016
Snabbt och bra

Fick en uppskattning att det skulle ta ca 8-9 timmar att ta ner vårat träd, i verkligheten tog det ca 6,5, detta med bortforsling av riset och vedförberedning

Rolf Hellemarck
april 2016
Tre stora björkar

Uppdraget var tre stora björkar plus stubbfräsning och bortforsling. Genomfördes med imponerande precision och noggrannhet samt perfekt städat efteråt.

Howdys Wood&Garden svarade:
Tack för ditt goda omdöme! Samt tack för ditt förtroende för mig och mitt företag! Härligt att träffa er med goda sunda livsvärderingar! (De vi hann avhandla =)) !! ) Ha de så bra! Önskar er allt gott!! Howdy =)
Sten-Olof Tilander
april 2016
nedtagning av tall

Howdys wood & garden har gjort ett utmärkt arbete med att fälla en större tall som stod vid tomtgränsen. Omsorgsfull uppstädning. Humant pris.

Howdys Wood&Garden svarade:
Tack för ditt omdöme samt ditt förtroende för mig och mitt företag! Önskar er allt gott!
Elsa Anderman
februari 2016
Fällning av tre träd

Howdys tog ner en stor björk och två stora granar, som alla stod komplicerat till mellan hus/stuga/förråd/växthus/elledning. Träden föll precis där de skulle … Visa mer

Howdys tog ner en stor björk och två stora granar, som alla stod komplicerat till mellan hus/stuga/förråd/växthus/elledning. Träden föll precis där de skulle och vi fick bra service med kvistning och uppsågning i lagom storlek för att längre fram kunna använda dem till ved. Prisvärt och bra service.