Hemservice - Omsorg logo

Hemservice - Omsorg

Få hjälp av proffs

Presentation

Vi har erfarenheter från de flesta branscher exempelvis, kontor, butik, privata hem, skolor, vårdcentraler och hotell. Vi ser alltid till att du som kund får det du förväntar dig och lite till av vår tjänst. Vi arbetar efter egna checklistor för att säkerställa att du får den kvalitet vi utlovar
Vi inleder alltid med ett hembesök. Tillsammans med dig ser vi över städytorna i din bostad. Vi diskuterar dina önskemål och vad Hemservice, Omsorg kan erbjuda. Ett hembesök är kostnadsfritt och ni förbinder er inte till något avtal. Prenumeration på hemstädning går att beställas veckovis, varannan vecka eller en gång i månaden. Antal timmar per tillfälle bestäms utifrån storlek på din bostad samt vilka behov och önskemål du har.

Besök gärna vår hemsida: http://www.hemservice-omsorg.com/

Vi utför:

Hemstädning
Flyttstädning
Kontorsstädning
Byggstädning
Fönsterputs
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Hemservice - Omsorg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  590706-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.1
av 15

omdömen

 • Städbesiktningen visade att alla ytor inte var städade
  Theres
  Svar
  Hej Theres. Enligt vår checklista som vi lämnat, ger dig rätt till att vi åtgärdar om köpare eller bovärd har synpunkter eller anmärkning på utfört arbete. Om du skulle ha ringt eller meddelat oss, så skulle vi vara på plats och åtgärda felet. Vi till och med lämnar garanti, om ditt jobb bli inte godkänd så tar vi inte betald. Du har vår checklista som vi har skickat till dig. Vi alltid lämna skriftlig avtal, angående utförd arbete med garanti, för att skydda även våra kunder. Våra kolleger är inte mer än människor, trots att de väldigt duktiga på sitt jobb. MEN, vi lämnar alltid skriftlig garanti till våra kunder för att åtgärda.
 • Väl värda pengar. Vi är helt nöjda med flyttstädningen av vår villa.
  Micaela
 • Dålig kommunikation kring städrutinen så som att de behövde tillgång till huset redan dagen innan städ, vid missuppfattning pga deras dåliga kommunikation blev de fientliga och otrevliga vid flertalet tillfällen. Enkla saker som att rengöra diskho i kök gjordes ej utan behövdes pålysas, dock åtgärdades det direkt vid felanmälan.
  Emmelie
  Svar
  Hej Emmelie, Synd att du var inte 100% nöjd, Men Vi alltid strävar att göra vårt bästa. Angående tillgång till huset, har vi skickat sms till er och fick positiv svar: Samtalet har vi registrerat från 25:e april, så du skrev att vi var välkomna!, Men ni förmodligen har glömt bort att vad du har skrivit. Detta kan vi skicka till dig, om du önskar. Sedan angående själva städningen, har vi lämnat en 4 sidor checklista, och skrev om vad vi gör och inte gör, vid flyttstädning hur och vilka punkter som ingår i flyttstädningen. Vi har städat enligt checklista, eller som 3000 jobb vi har gjort inom Örebro. Enligt checklista, huset skulle vara tomt på städ dagen, samma dag som vi städade ni har inte plockat saker som ni skulle ha gjort dagen innan ! Samtidigt som vi jobbade och huset skulle vara tomt, ni hade renoverat, trotts att ni visste att huset ska vara tomt. Ursäkta, flyttstädning av ditt hus, handlade mer än "små saker" som du skrev! Vi har rengjort mögel i ditt badrum och kalk som har gått genom väggarna, i köket tvättade vi alla hyllor som var fett och damm, på checklista står det tydlig att städning i köket, handlar om avtorkning och inte annat! Fett gick inte bort med rengöringsmedel och trasa. Vid besiktning, du hade inte tid att komma, men när vi åkte från Kumla, till Örebro, ringde du och hade synpunkter, men TYVÄRR DU HADE INTE TID ATT KOMMA TILL HUSET, FÖR EN KVART INNAN. men vi vände från Örebro åkte till Kumla för att du ska vara nöjd. Mvh/Abbe/Hemservice, omsorg- Örebro
 • Öbo godkände städningen direkt. Var dock inne i lägenheten efter det och såg då rester av rengöringsmedel på diskbänken. Det såg ganska tråkigt ut. Men i övrigt är jag nöjd med deras jobb. De har ett väldigt trevligt bemötande också. :)
  Terese

Tidigare jobb

Våra tjänster

Vi erbjuder: