U.P Byggkonsult logo

U.P Byggkonsult

Lövestad

Presentation

Vi jobbar med att hjälpa människor att få Bygglov. Vi kan ta fram alla bygglovshandlingar som behövs för ett Bygglov. Så som Arkitektritningar och vara Kontrollansvarig. Men vi stannar inte där, för att man ska få bygga så krävs oftast flera handlingar. Byggnadskontoren vill gärna ha in, konstruktionshandlingar, energiberäkningar, brandskyddsdokumentationer, VS ritningar, fuktprojektering med mera. Allt detta kan vi hjälpa er med. När detta är på plats, så får kunden sitt startbesked och kan därmed börja bygga. 
Alla personer som är inblandade, är proffs inom sitt område med mycket lång erfarenhet. Vilket borgar för ett stort kunnande  och erfarenhet, och ger kunden på så vis garantier för att alla handlingar följer dom krav som åligger oss att ta fram.

Ta gärna kontakt med oss, så går vi igenom ert projekt. Och på så sätt kommer vi överens om vad ni önskar att vi ska ta fram till er.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt U.P Byggkonsult. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    580922-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 1

omdömen