E&D Interiör logo

E&D Interiör

Västerås

Presentation

Vi är ett familjeföretag som erbjuder inredningar som ligger rätt i tiden och där inspiration, kvalitet och erfarenhet utgör kärnan i vår verksamhet. I butiken visar vi alla våra tyger, möbler och inredningsdetaljer i en lugn och avslappnad miljö.

Våra tjänster

Målning
Vi hjälper er med val av tapeter och målningsarbeten inom alla områden, som bland annat privata hem, kontor, industri och bostadsrättsföreningar. Vi utför även det mesta inom dekorationsmåleri, såsom marmoreringar och ådringsmåleri. Alla arbeten utförs med god yrkeskunskap, god service och med känsla.

Inredning
Nu har du möjligheten att få en professionell inredare som kommer hem till dig. I lugn och ro kan vi diskutera lösningar omkring ert hem. Vi arbetar med färgsättning, ljussättning, inredning, möblering och detaljer av allt från enstaka rum till hela hem och kontor. Inget uppdrag är för litet eller för stort.Tveka inte att kontakta oss för en konsultation.

Sömnad
Ä̈r du sugen på nya gardiner? Du kanske är osäker på vilken gardinuppsättning som passar bäst till just ditt fönster eller vilken färgsammansättning som passar bäst med din inredning? Med vår kunskap och erfarenhet, kan vi hjälpa till med att välja de bästa gardinerna som passar just dina behov.Vi är specialister på gardinsömnad och montering av gardinuppsättningar. Allt material och utfört arbete håller hög kvalitet och vi syr allt med skicklighet, omsorg och med uppmärksamhet på detaljer.

Välkommen att ta kontakt med oss. För mer info om oss gå gärna in på vår hemsida.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt E&D Interiör. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    580209-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Tidigare jobb

Före och efter bilder på objekt

Våning Stockholm

Totalentreprenad

Våning Stockholm

Totalentreprenad

Utvändigt Västerås , före och efter

Målat med Demidekk Ultimate Mattsvart

Lägenhet Uppsala

Före o Efter

Utvändigt Enköping , före o efter

Linoljemålning med Engwall o Claesson linoljefärg

Dekorationsmålningar

Vardagsrum Kungsängen

Stockholm

Vad kan inte en Versace tapet göra.

Vindsvåning

Med färg och ljus kan man förändra ingenting till allting.

Kontakta

Kontaktinformation