Alexanders Måleri

Alexanders Måleri

Södertälje

Presentation

Välkommen till Alexanders måleri firma!
Vi driver verksamhet inom måleri & snickeri och erbjuder våra kunder följande tjänster:
målning
tapetsering
underhåll och reparation inom och utom hus
nymålning
trapphusmålning.
Vi arbetar med privata kunder samt företag. Vår firma specialiseras på små och medel stora uppdrag. Vi erbjuder alltid en helhetslösning inom måleri & snickeri. I vår verksamhet sätter vi främst i fokus och står för: punktlighet, noggrannhet och kvalitet. Det gläder oss mest att få höra av våra kunder att de är nöjda både med utförda arbeten och lämpliga priser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Alexanders Måleri. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  561021-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.8
av 24

omdömen

 • Så nöjd med arbetet i vår lägenhet. Bra pris, suveränt arbete och rimlig tidsuppskattning. Färdiga en dag före utsatt tid. Dessutom väldigt trevliga i möten, på mail och i telefon. Rekommenderar varmt och kommer anlita dem igen!
  Maja Boström
 • Jag ville lämna ett omdöme angående Alexanders måleri. De var hos mig i våras och målade om 4 rum, varav 2 stora rum. De gjorde ett väldigt bra arbete, noga, färdigt. De var punktliga och ordentliga med allt. Jag tänker anlita dem igen och vill rekommendera dem!
  Sylvie Bedel
 • Jag anlitade Alexanders Måleri för ommålning av två rum och hall i lägenhet. Resultatet blev mycket bra och utfördes mycket noga, helt enligt önskemål och tidsplan och dessutom till lägre pris än andra jämförda företag. Företaget sköte dessutom inköp och leverans av färg och material. Jag har i efterhand haft andra hantverkare hemma som särskilt påpekat hur noggrannt målningen är utförd.
  Anders Hovne
 • Vi vill ge Alexanders Måleri högsta betyg. Väldigt noggrant utfört arbete. Vi kan starkt rekommendera detta företag för framtida kunder.
  Kristina Dahlström
  Svar
  Kära Kristina! Tack så mycket för ert så snälla omdöme! Ha det så bra som livet kan skänka er! Med vänlig hälsning. Alexanders måleri
 • 2015-06-30 Måleri
  Lämnar bästa rekomendationer! Utmärkt fint, noggrant utfört arbete. Kommer att anlita firman igen!
  Chirley Norberg
  Svar
  Kära Chirley! Tack så mycket för ert så snälla omdöme! Ha det så bra som livet kan skänka er! Med vänlig hälsning. Alexanders måleri

Kontakta