Hellqvist Consulting AB

Göteborg

Om Hellqvist Consulting AB

Mitt namn är Peter Hellqvist och är 29 år gammal. Under större delen av mitt liv har jag haft stor passion för entreprenörskap, finansiell redovisning och möten med människor. Därav har jag erfarenhet från att ha bott och jobbat utomlands, arbetat i sjukvården och med försäljning. Har kommit fram till att jag helst vill sysselsätta mig med ett arbete som inkluderar hög grad av flexibilitet. Därför har jag startat mitt egna konsult och redovisningsbyrå.  Jag började studera till ekonom 2016 och har en examen från handelshögskolan vid Göteborgs universitet i bagaget. Under åren samlat på mig bred erfarenhet från logistik, kundservice, utbildare, bank och framförallt redovisningskonsult. 

Senast arbetade jag som interimskonsult med stora bolag på Deloitte AB. Har mycket goda kunskaper i ERP-system och arbetat merparten med Visma, Bokio, IFS och Fortnox. I min roll som redovisningsekonom och interimskonsult har jag även arbetat mycket med månads-, kvartals, och årsbokslut. Även skattedeklarationer och löpande redovisning. Med dessa erfarenheter i bagaget kan jag tillföra hög grad av effektivitet i verksamheten. Min analytiska förmåga att se nya perspektiv och utveckling framåt blir såväl värdeskapande för er. Mina främsta egenskaper som utmärker min personlighet är öppensinnad, pedagogisk, proaktiv samt ansvarsfull med mina arbetsuppgifter och klientrelationer. Denna kombination har givit mina tidigare arbetsgivare och klienter värdefulla kundmöten. Har väldigt lätt för att kunna samarbeta i grupper av olika storlekar samt kommunicera och inge förtroende med såväl medarbetare som företagsledare. Tack vare mitt stora privatekonomiska intresse, känner jag mig stolt över min utveckling och optimering av min privatekonomi. Har verkligen gått från att vara en riktig storslösare till en disciplinerad aktiesparare. Därigenom arbetar jag kontinuerligt med Excel där jag dessutom skapat budgetar samt några privatekonomiska nyckeltal, vilket används dagligen. Känner att jag hittat ett väldigt bra sätt för att hantera och expandera min privatekonomi till att en dag kunna bli uppnå ekonomisk frihet. Jag blev egenföretagare för att jag brinner en hel del för entreprenörer och enmans- samt familjebolag. I denna miljö kan vara flexibel med att arbeta online. Detta är något som stimulerar mig som person och ger mig både frihet och disciplin att leverera med hög kvalité. Förutom att arbeta eller lära mig nya saker är jag engagerad i föreningar, stort intresse för omvärlden, älskar att resa, läser deckare, styrketränar samt umgås med många olika slags människor. Ser fram emot att träffa er och få berätta mer om mig själv och vad jag främst kan bidra med i verksamheten. Finns det några frågor jag skulle kunna svara på eller vill du ha referenser från tidigare uppdragsgivare, skickar jag det gärna. Ha en fortsatt fin dag! 

Med vänliga hälsningar 
Peter Hellqvist
CEO & grundare
Hellqvist Consulting AB

https://www.hellqvistconsulting.com/
070 894 67 87
4

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Hellqvist Consulting AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559400-9648
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-10-12
Momsregistrerat
2022-11
Registrerat för F-skatt
2022-11
Antal anställda
SNI
69201
Redovisning och bokföring
Verksamhetsbeskrivning
Konsult inom IT och redovisning.

Omsättning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anställda

Uppgifter saknas om antal anställda.

Tjänster Hellqvist Consulting AB kan hjälpa dig med: