SRS Sverige AB

Alvesta

Om SRS Sverige AB

Är du i behov av att Renovera/Montera Kök eller badrum? Då har du hittat till rätt byggföretag! vi gör det till konkurrenskraftiga priser. Vårt arbetslag är väl sammansvetsat så vi arbetar snabbt och effektivt.

Vi monterar all sorters dörrar och fönster till konkurrenskraftiga priser snabbt och smidigt.

Låt oss bygga din terrass, altan eller verandaEn välbyggd altan kan förgylla livskvalitén och är ett bra sätt att utnyttja sin tomt. SRS Sverige AB vill hjälpa dig att förverkliga dina visioner om just din altan. Våra snickare är skickliga och vet hur de ska arbeta för att din uteplats ska bli som du vill ha den.
Vi utför allt inom golv såsom inläggning av trä-, plast- ,textil- och linoleumgolv samt golvslipning och golvunderhåll. Genom vårt samarbete med ledande materialleverantörer och noggranna urval ser vi till att du får den installation du behöver. 
Se gärna våra referensbilder på vår hemsida!
1

Utfört jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt SRS Sverige AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559394-1965
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-08-26
Momsregistrerat
2022-09
Registrerat för F-skatt
2022-09
Antal anställda 1–4
Omsättning < 1 tkr
SNI
43110
Rivning av hus och byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva riv-, sanerings- och håltagningsuppdrag samt utföra servicearbeten inom byggsektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anställda

Uppgifter saknas om antal anställda.