SOEC AB logo

SOEC AB

Timrå

Presentation

Alert Seniors duktiga medarbetare har många års erfarenhet som hantverkare, från att utföra småpyssel till större ingrepp som kräver gedigen kunskap. I vår personalpool arbetar både yrkesfolk och händiga personer med egen lång privat erfarenhet. Av oss får du hjälp med både små och stora jobb oavsett om det innefattar hjälp inomhus eller utomhus. Har du inte själv kunskap eller tid att genomföra dina renoveringsprojekt i hemmet, så tittar vi gärna på din bostad och ger ett förslag som passar just dig.
Måleri, snickeri och tapetsering – plötsligt inser man hur mycket som behöver göras, och samtidigt kanske vilken tid det tar att göra det på egen hand. Med en hantverkare vid din sida får du enkelt hjälp med det mesta som måleri, snickeri eller tapetsering. När du anlitar våra hantverkare sparar du tid som du kan lägga på annat, och samtidigt får du en garanti på att det utförs rätt och professionellt. Välj oss när du behöver en hantverkare, så tittar vi på ett upplägg som passar just din situation.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt SOEC AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559367-3105
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 2

omdömen