Skyllberg EL AB

Täby

Om Skyllberg EL AB

Vi är certifierade elektriker med lång erfarenhet och genom 11 års arbete har vi arbetat med alla kategorier inom el, kontorsanpassningar, restaurang, rot jobb och nybygge. Vi har även certifikat i tak jobb, passagesystemet (aptus) och eftersträvar hög säkerhets insikt i alla utförande arbeten. Vi vill leverera en personlig service till dig genom hela processens, från start till avslut, med åtanke att optimera och sänka energiförbrukningen och efterlämna dig med den högsta möjliga kundnöjdheten. Inget annat än en behörig elektriker rekommenderas utföra el arbeten. Det krävs för att alla lagar och regler ska genomföras korrekt likaså vikten i en säker process. 

För en säkerprocess och färdigt arbete är det ytterst viktigt för allas trygghet att anlita en behörig elektriker. Om annat typ av hantverk behövs blandas in som snickare eller vvs kan vi förse er med samarbetande kontakter för att lösa alltsammans så smidigt som möjligt.
14

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Skyllberg EL AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559359-8120
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-01-12
Momsregistrerat
2022-02
Registrerat för F-skatt
2022-01
SNI
43210
Elinstallationer
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva service, installation, underhåll, montage och reparation på el-, tele-, signal-, data-, styr-, regler-, och ventilationsanläggningar, köp och försäljning av el-, styr- och reglerutrustning, konsultverksamhet inom el och värmeområdena jämte därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Skyllberg EL AB kan hjälpa dig med: