KG Redovisning AB

Jordbro

Om KG Redovisning AB

KG Redovisning AB drivs av mig, Karin, som har arbetat med ekonomi i över trettio år och som redovisningskonsult i sex år. Sedan drygt ett år är jag även auktoriserad redovisningskonsult. I första hand vänder jag mig till företagare med små eller medelstora aktiebolag, enskilda firmor eller samfällighetsföreningar. 

Som företagare eller styrelsemedlem är det många arbetsuppgifter som är både tidsödande och kunskapskrävande och det är där jag kommer in för att hjälpa till med bokföring, budget, bokslut, årsredovisning/årsbokslut, deklarationer och rådgivning.

I första hand arbetar jag digitalt men det viktiga är att kunden får arbetet utfört och därför arbetar jag även traditionellt med pappersdokument. 

Du kan läsa mer på www.kgredovisning.se. 

Välkommen!
2

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt KG Redovisning AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559346-4505
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-11-16
Momsregistrerat
2021-11
Registrerat för F-skatt
2021-11
SNI
69201
Redovisning och bokföring
47993
Ambulerande och tillfällig handel med övriga varor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva verksamhet inom redovisning, ekonomiska och juridiska frågor, företags- och organisationsutveckling samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även vara verksam inom handel med livsmedel, hälsopreparat, kosmetika och heminredningsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster KG Redovisning AB kan hjälpa dig med: