Decem bygg Entreprenad AB logo

Decem bygg Entreprenad AB

Malmö

Presentation

Vi är Decem bygg Entreprenad AB. Decem bygg Entreprenad AB är ett mångsidigt byggföretag som hjälper dig genom hela ditt byggprojekt. Hos oss är du i trygga händer. Vi hanterar allt från byggservice till större nyproduktion. Vi bygger allt från småhus till flerfamiljshus, skolor och industribyggnader och hanterar ombyggnad, tillbyggnad såväl som nybyggnad. Vi arbetar med eller utan kvarboende, under pågående verksamhet eller i tomma lokaler. 

Vi värdesätter goda relationer med våra kunder,  leverantörer och i vår företagskultur. Det är kanske därför kunder väljer att återkomma till oss. Vi ser fram emot att bygga hos dig & med dig. 

Välkommen till Decem bygg Entreprenad AB.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Decem bygg Entreprenad AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559346-4489
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.5
av 4

omdömen

 • Inget proffsigt jobb tyvärr. En hel del slarv och miss.
  Patrick
 • Jag haft fyra snikare och tappat hoppet innan jag anlitad Decem bygg Entreptenad AB. Dino visat sig att vara professionalt, allert, punktlig och kunnig. Jag är enormt nöjd med arbetet som utfört och varmt rekommenderar detta företag!
  Olga Greta Johansson
  Svar
  Tusen tack att ni valde anlita oss. Mvh Decem bygg Entreprenad AB.
 • Under hela projektet blev jag informerad kring varje steg, jag blev uppdaterad med samtal och bilder vilket skapade en otrolig trygghet hos mig. Kvaliteten av arbetet är helt otrolig, noggrannheten och öga för detalj. Varje område som renoverats har gjorts med en extrem noggrannhet och jag kommer alltid att varmt rekommendera decembyggentrepenad AB. Firman står inte enbart för ett stort kunnande inom bygg, utan de har kvalité och en extremt bra service!!! Kommer alltid att anlita denna firman för framtida projekt!
  Angelica Colak
  Svar
  Ett stort Tack för att ni valde att anlita oss. Vi kommer att ständigt hålla vår kvalitet & leverera vårt bästa. Vi jobbar alltid så att kunden ska bli nöjd ! Det glädjer mig att få läsa ert omdöme. Vänliga hälsningar Decem bygg Entreprenad AB
 • Mycket nöjd över arbetet som utfördes av Devem bygg. De återkopplade ofta och berättade hur situationen såg ut och utförde ett strålande jobb där tidsplanen hölls.
  Filip Persson
  Svar
  Härlig och höra, jag gillade vår kommunikation. Hälsningar Decem bygg entreprenad AB.

Tidigare jobb

Förskola skola i kulladal

Om murning i en förskola, kanten och gaveln. Förskolan råkade ut för vattenskadat tak och därför fick bytas ut.

Värnhem skolan

Till murning av en gammal port öppning.

Apelgård skolan i Malmö.

Ny färg på väggarna till eleverna samt personalen just för fräschare lokaler. (Fler bilder finns på Instagram & Facebook).

Golv läggning hos en nöjd kund.

Vi har lagt om ett nytt golv hos en kund. Där det tidigare golvet har varit ostabilt.

Ett projekt hos privat kund

Köks renovering, golvklinker & målning.

Golv läggning, kakel i kök samt byte av bänk skiva.

Golv läggning, kakel i kök samt byte av bänk skiva.

Total renovering av kök

Total renovering av kök i Malmö. Där gjorde vi målning, golv, kakel förbereda nya uttag & fräsning/bila väggarna.

Hos en nöjd kund, bred spackling & målning.

Sätta nytt golv, bred spackling & målning.

Referensjobb