E.R. BYGG, EL & VVS AB

E.R. BYGG, EL & VVS AB

Saltsjö-boo

Presentation

Välkomna till E.R. BYGG, EL & VVS!

Vi är ett nystartat heltäckande servicebolag inom byggsektorn, som utför tjänster inom bygg, VVS och elektronik till konkurrenskraftiga priser och alltid med garanti.

Vi har tillgång till en arkitekt samt duktiga möbelsnickare och kan därmed leverera unika lösningar för ditt hem. Vi utför både hela och delar av projekt, beroende på vad du har för önskemål, och vi kan skräddarsy lösningar vid behov.

Vi värnar om miljön och använder alltid miljövänliga alternativ enligt dina önskemål och givetvis sorterar vi vårt avfall.

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar på hur vi kan hjälpa dig! 

* Vi är både nystartade och nya på Servicefinder, men våra hantverkare har över 15 års erfarenhet från branschen och vi delar gärna med oss av referenser samt bilder från tidigare projekt! Kontakta oss så ger vi er den information ni önskar. 

Hoppas vi hörs!
/Erik, E.R. Bygg.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt E.R. BYGG, EL & VVS AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559346-0214
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

  • Vi anlitade E R Bygg för att måla om hela vår övervåning inför att vi skulle flytta in. Det var mer jobb än någon räknat med, eftersom det var så många tapetlager att riva ned, men E R fixade uppdraget galant. Vi la också till mer jobb än vi först kommit överens om och detta fixade företaget också. Kan absolut rekommenderas.
    Cecilia Ehrencrona

Kontakta