ASTA Bygg AB logo

ASTA Bygg AB

Alla önskemål förtjänar högsta kvalité!

Presentation

ASTA BYGG AB certifierad träarbetare och specialist inom det mesta i byggbranschen, tar hand om dina önskemål. Under hans 26 års erfarenhet inom snickeri och bygg har han gjort många kunder nöjda och ni blir inte ett undantag.

 Allt från små och enkla, till större och mer komplexa ärenden.  Byta fönster eller dörr? Renovera kök eller bygga upp en sommarstuga?  Inga problem! Oavsett storleken på uppdraget levereras endast högsta kvalitén.

Tjänsterna utförs på ett ekonomiskt och miljövänligt sätt. Material köpes i en uträknat mängd för att undvika kasta rester. Dessutom köpes de med omtanken att det ska vara lämpligt och billigt för kunden.
Vi ser också till att tjänsten är av hög kvalité, tidsbesparande och säker. Det vill säga välplanerad och effektiv tjänst.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt ASTA Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559340-4931
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 14

omdömen

 • Claus Baekkel Pedersen
 • Snabb, lyhörd och proffsig.
  Jim
  Svar
  Tack så mycket 😊 Jag är väldigt glad att är du höjd. Välkommen återkommer 🤝 Mvh ASTA Bygg AB/Ilja
 • Ilja utförde ett mycket professionell arbete . Snabbt klargörande av förutsättningarna för arbetet. Snabbt ,korrekt väl utfört arbete och ett mycket trevlig bemötande ! Kan varmt rekommendera!!
  Peter
  Svar
  Jag är väldigt glad att du är nöjd med arbetet.😊 Tack så jättemycket.
 • Punktlig, bra bemötande, jobbet blev gjort snart och duktig kvalitetsarbete. Lämnade platsen rent och kommunicerade bra om statusen. Jag kommer säkert anlita dem igen om det duker up någonting annat.
  Brigitte Ammerlaan
  Svar
  Jag är väldigt glad att du är nöjd med arbetet.🤩 Tack så jättemycket.

Kontakta

Kontaktinformation