QV Service AB logo

QV Service AB

…Kvalitet hela vägen

Presentation

VÄLKOMMEN TILL QV SERVICE AB
Transport - Flytt - Städ/Fönsterputs - Distribution - Bortforsling - Magasinering
- Godkänt för F-Skatt
- Momsregistrerat
- Trafiktillstånd
- Ansvarsförsäkring
- RUT-Avdrag för hushållsnära tjänster
**Tillgängliga 24/7
**Kvalitet hela vägen
** Tryggt, proffesionellt, prisvärt

QV SERVICE AB är ett familjeägt och ett relativt nystartat företag som är serviceinriktat och som värdesätter ett professionellt och respektfullt bemötande oavsett vem du är och vilka behov du har.
Vi är en trygg och pålitlig firma som alltid strävar efter att sätta kunden i fokus genom att leverera kvalite och trygghet i särklass.
Trots vår korta tid i marknaden så har vi personal med flera års erfarenhet på axlarna inom hela vårt verksamhetsområde, såsom flytthjälp, städning, fönsterputs och inte minst transport.

Vi hjälper privatpersoner såväl som företag med alla typer utav flytt och städtjänster / fönsterputs samt utför diverse transporter både inrikes och utrikes, ALLT TILL FÖRMÅNLIGA PRISER.
Vi erbjuder flexibla och effektiva lösningar till både fasta priser eller löpande kostnader, beroende på vad som passar just er.
Hos oss finns inga små eller stora uppdrag. Vi står till tjänst med det mesta ni kan tänka er inom vårt verksamhetsområde.
QV SERVICE utgår från Eslöv men är verksamma över hela Skåne med våra städtjänster och över hela landet med våra flytt och transporttjänster.

*FLYTT
Här på QV Service AB erbjuder vi kvalitet genom en extra noggrann, smidig och framför allt en trygg flytt och ser till så att hela er flyttprocess blir perfekt från start till slut.
Ingen flytt är den andre lik och våra kunder har naturligtvis olika behov och önskemål vilka vi givetvis strävar efter att tillgodose på absolut bästa tänkbara sätt. Med ett brett utbud av tjänster inom flytthjälp finns vi till hands från planeringsstadiet och hela vägen fram till flytten är färdig på din nya adress.

SÄKERHET 

Vi värnar om våra kunders trygghet, därför innehar vi ansvarsförsäkring via TryggHansa som täcker eventuella skador varigenom ser vi också till att när ni anlitar oss så kan ni känna er bekvämma och trygga under hela flyttprocessen om något oönskvärt skulle råka inträffa.

Exempel på tjänster vi erbjuder är :
Privatflytt
Bohagsflytt
Företagsflytt
Tunga lyft
Pianoflytt
Dödsbotömning
Packning
Demontering/Montering
Bortforsling
Magasinering

Hos oss ingår alltid kostnadsfritt lån av flyttlådor som ni kan ha 2 veckor innan samt 2 efter utförandet av flytten. Lådorna kan ni antingen hämta ut själva eller välja att få dem utkörda till er.


*STÄDNING
Vi på QV Service erbjuder flexibla och skräddarsyda lösningar för en proffesionell , klimatsmart, smidig och framför allt en extra noggrann städning till er yttersta belåtenhet.

Vi anpassar städningen efter era behov och önskemål och med våra städtjänster så får ni en enklare vardag och ett skinande rent hem. 
När du tar kontakt med oss för ett städuppdrag så önskar vi oftast utföra en gratis besiktning varvid vi genomgår och kommer överens om vad som ska utföras. Personlig service med våra kunder är en självklarhet för oss.
Några av våra städtjänster är:
Hemstädning
Flyttstädning
Storstädning
Fönsterputs
Kontorsstädning
Trappstädning
Butiksstädning
Byggstäd
                 *Städmaterial ingår alltid!

*GARANTI
Som kund hos oss får du alltid en nöjdgaranti på 14 dagar på alla våra uppdrag vilket innebär att vid eventuella fel eller brister så meddelar du oss så ser vi till att utföra lämpliga åtgärder.
Även om du mot förmodan känner dig minsta lilla missnöjd så erbjuder vi givetvis att snabbt ställa allt till rätta.
Ett löfte till dig som kund för att du ska känna dig 100% säker med oss.

*TRANSPARENS
Vi ser alltid till att specifiera våra offerter noga eftersom att vi också strävar efter att vara så transparanta som möjligt gentemot våra kunder. Därför garanterar vi offerter utan några dolda kostnader .

TVEKA INTE ATT TA KONTAKT MED OSS OCH BEGÄR EN KOSTNADSFRI - ICKE BINDANDE OFFERT FÖR DEN HJÄLP DU BEHÖVER. 

0760203538   -   www.qvservice.se   -   info@qvservice.se
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt QV Service AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559337-7400
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 9

omdömen