Städkraften Västerås AB

Västmanland

Om Städkraften Västerås AB

Vi vill underlätta vardagen och göra ert hem skinande rent så ni får tid med annat.
Med över 20-Års erfarenhet i Branschen så är vi proffs på detta, så låt oss sköta det!
Veckostädning | Storstädning | Fönsterputs | Flyttstädning | Kontorsstädning. När du anlitar oss får du städare som är utbildade i alla städningens moment, de är försäkrade, har kollektivavtal och du får garanti på städningen som utförts.

Städkraften har funnits i Västerås sedan 2018. Med 20 års erfarenhet inom lokalvårdsyrket har vi hittills lyckats få våra kunder mycket nöjda då vi alltid gör vårt bästa och utför ett bra, rent och hälsosamt jobb.

Städkraften Västerås AB är ditt trygga och lokala städföretag. Vi ser till att du kan lägga din tid på det som du tycker är riktigt kul genom att sköta din städning. Oavsett om det är hemma, på kontoret eller på ett bygge! Vi finns här för dig!  Nöjd-kund-garanti! Vi ser alltid till att du som kund alltid är nöjd med vårt arbete. Om du mot förmodan är mindre nöjd efter ett städtillfälle, hör av dig så rättar vi självklart till det så fort som möjligt

Om du mot förmodan skulle vara mindre nöjd efter ett städtillfälle eller om något missförstånd uppstått, hör av dig så rättar vi självklart till det så fort som möjligt , detta arbetet gör vi såklart utan extra kostnad .

 Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. För bästa service börjar vi alltid med ett kostnadsfritt startmöte via telefon, video eller hembesök för att anpassa Veckostädningen efter dina behov.

Städkraften Västerås AB, Med Över 20-Års Erfarenhet I Branschen!
www.stadkraften.nu