JÄMTPROFFS AB logo

JÄMTPROFFS AB

Jämtland

Presentation

VÄLKOMMEN TILL DIN BYGGFIRMA I JÄMTLAND. 
Vi är ett mindre företag som kan genomföra alla slags byggarbeten, alltid med kvaliteten och kunden i fokus. Vi utför jobb åt privatpersoner och företag. Vi utgår från tätorten LIT där vi har kontor, men har hela Jämtland som arbetsområde och utför också uppdrag på andra orter enligt överenskommelse. 

Jämtproffs AB erbjuder konstruktionsritningar i auto-cad för bygglov osv. Bygger garage, altan, renoverar kök, renoverar badrum, byter fönster, dörr m.m. Lägger golv, Byter tak.
 
Hos oss kan du känna dig säker att vi är ansvarsförsäkrade och innehar  F-skatt. Letar du efter en byggfirma och som kan renovera ditt dröm hus? Hör av dig till oss vi kan genomföra ett snabbt, effektivt och noggrant arbete. Vi gör alltid vårt bästa och inget uppdrag är för stort eller för litet.

Vi gör hembesök och lämnar kostnadsförslag på ditt projekt. Vill du veta mer? Läs mer om vad jag kan göra för dig här på hemsidan eller kontakta mig per mail eller telefon 
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt JÄMTPROFFS AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559320-3721
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.7
av 7

omdömen

Kontakta

Kontaktinformation