Elsäkerhetsgruppen Stockholm AB logo

Elsäkerhetsgruppen Stockholm AB

Snabbt och säkert

Presentation

Elsäkerhetsgruppen Stockholm AB  -  Vi jobbar idag med allt från stora till små kunder och jobb. Vi har kunskapen som krävs på alla typer av uppdrag. Skulle det mot förmodan vara något som utmanar oss så löser vi det genom att ta reda på rätta metoder eller så kontaktar vi någon i vårt bredda kontaktnät. 

Vi har mer än 10 års erfarenhet inom branschen. Vi är snabba och säkra på alla jobb vi tar oss an. Vi lämnar aldrig ett jobb utan att du som kund är nöjd med både jobbet och oss som företag. 

Vi hoppas ni ger oss förtroendet att hjälpa er på bästa sätt!

Maurice på Elsäkerhetsgruppen Stockholm AB
Telefon: 0707517713
Mail: info@elsakerhetsgruppen.se

Omdömen

4
av 6

omdömen

 • Elarbete i Stockholm
  Raj
 • Elarbete i Sigtuna
  2022-01-03 Elarbete i Sigtuna
  Mycket proffsigt och fint gjort
  Jelena
 • Elarbete i Danderyd
  2022-01-03 Elarbete i Danderyd
  Maurice var en trevlig elektriker, men lyckades inte lösa mitt problem med lastbalansering. Var där 3 timmar, men fakturerade 5. Det är något man tyvärr blivit van vid nr man anlitar hantverkare idag.
  Henrik
 • Koppla ur en trasig tvättmaskin i Järfälla, Inom 3 månader
 • Elarbete till ett företag i Stockholm
  Elsäkerhetsgruppen Stockholm AB gjorde ett väldigt bra och genuint väl utfört jobb i våra lokaler. Servicen var snabb och elektrikern Maurice kunde med sin kompetens hitta bra lösningar på en del problem som vi hade. Med ett dessutom klanderfritt och fint bemötande från början till slut, kan jag varmt rekommendera andra privatpersoner och företag att anlita Elsäkerhetsgruppen Stockholm AB.
  Michael Johansson