AW Hantverksentreprenad AB

AW Hantverksentreprenad AB

När du värderar din kvalité och tid

Presentation

Våra elektriker, målare och snickare har över 20 års erfarenhet, vi är samtliga utbildade på 3 årigt gymnasium. Vi håller topp kvalité på våra utföranden och till ett riktigt bra pris.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt AW Hantverksentreprenad AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559311-0702
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.5
av 11

omdömen

 • Vi fick en toppenservice av AW Hantverksentreprenad AB för målningen av vår villa - Det var ett bra pris, ett professionellt bemötande och ett prima resultat. De tog sig även an jobbet på ett snabb tidsskala. Rekommenderas starkt!
  Linnéa Anna Margareta Österman
 • AW hantverksentreprenad är mycket professionella och duktiga. Bra bemötande. Kan rekommendera stort!
  Adem Göker
 • Ett oseriöst företag, som inte utför sitt arbete på korrekt sätt. Rent ut sagt ett skämt, är de ens utbildade. Försöker skylla felet på mig, fy skam dem. De är de som ska vara utbildade och inte jag. Skäms på er!
  Sari Kämäräinen
 • Riktigt professionellt utfört arbete av ett kunnig och flexibel företag med riktig duktiga medarbetare som håller vad de lovar och levered i tid med hög kvalitet. Kommer att anlita dem igen för framtida renoveringar både när det gäller målning, snickeri och el och kan bara rekommendera de varmt.
  Siavosh Akhtary
 • Stort plus för deras service; de var både väl tillmötesgående och flexibla. Jag behövde hjälp med ett stort arbete på kort varsel och de fixade det. Professionellt utfört arbete!
  Marcus Idoff

Tidigare jobb

Referensjobb

Här ser ni Bättringspacklade väggar och tak.

Referensjobb

Samma vägg/tak men nu målad.

Referensjobb

Skarvspackling

Referensjobb

Samma väggar, men nu målade.

Referensjobb

Bredspacklad vägg.

Referensjobb

Samma vägg, men nu målad, ( med en "snobbkant"), en liten extra detalj som är mycket uppskattad av kunder.

Kontakta