Tuna Timmer AB

Alunda

Om Tuna Timmer AB

Byggnadsvård och renovering av äldre och nyare hus, knuttimring och syllbyte, snickeriarbete och träkonstruktion, trädfällning och mobilt sågverk. Renovering av järnspisar och möbler, bygge av traditionella gärdsgårdar och trädgård i Uppsala, norra Stockholm och Norrtälje. 
10

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Tuna Timmer AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559295-9539
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-01-11
Momsregistrerat
2021-02
Registrerat för F-skatt
2021-02
SNI
43320
Byggnadssnickeriarbeten
81290
Annan rengöring
81300
Skötsel och underhåll av grönytor
16292
Övrig trävarutillverkning
Verksamhetsbeskrivning
Bolagets verksamhet skall bestå av trädfällning, skogsvård, röjning och gallring med motor-, röjmotorsåg och handverktyg, beskärning av träd och buskar samt vid behov avancerad fällning och klättring, småskalig virkesförädling med mobilt sågverk, motorsåg eller traditionella handverktyg för att leverera konstruktionsvirke till privatpersoner, organisationer och företag, knuttimring, stolp- och skiftesverk för nyproduktion, renovering, utbyggnation och ombyggnation av kolarkojor, vindskydd, timmerstugor, timmerhus och ekonomibyggnader. Bolaget kan vidare åta sig uppdrag inom allmänt snickeri och träbyggnation samt anordna kurser och utbildningar inom trähantverk och slöjd, timrings- och träbyggnadsteknik, vildmarksteknik - sk. bushcraft, gärsgårdsmakande, hässjor och tillverkning av redskap för traditionellt självförsörjande lant- och skogsbruk.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda