G.S Byggtjänster AB logo

G.S Byggtjänster AB

Huddinge

Presentation

Ett växande byggföretag som arbetar i hela Stockholmsområdet med anställda som har god erfarenhet. 
Vi arbetar inom renovering med måleri och murarbete, badrum,  snickeri, golv, rivning, håltagning,  el och vvs.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt G.S Byggtjänster AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559291-3445
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 7

omdömen

Tidigare jobb

måleri

Mindre uppdrag i stockholm central renovering av ett rum. rivning av gamla tapet, bredspackling, slipning, målning av väggar, tak, lister, dörrar och fönster. hela arbetet var utfört i 4 dagar och kunden är nöjd med jobbet.

kökrenovering

kök renovering i huddinge. vi har planerat köket, rivat den gamla kök, vvs och elektriskt arbete, montering av ny köket och målning av andra snickerier och tak. hela arbetet var utfört i 6 arbetsdagar och kunden är jätte nöjd.

badrumsrenovering

helrenovering av ett badrum och tvättstuga i nynäshamn. arbetet utfört enligt nya regler för badrumsrenovering 2021. en till nöjd kund från vårt arbete.

fasadmålning

målning fasad, vindskivor och fönsterfoder i stockholms omrade. skrapning av gamla färgen, bytat skadade paneler, träoljat för bätre skyd, 1 stryk med trägrund, 2 strykningar med fasadfärg, samt mindre snickeriarbete, jobbet utfört i 3 dagar, och med jätte bra kvalitet. och kunden är väldigt nöjd om jobbet.