Bygårda i Uppland AB logo

Bygårda i Uppland AB

Bygg och trädgårdsservice

Presentation

Vi är ett litet gäng med stort engagemang.

Vi hade en gemensam vision om att det går att göra på ett annat sätt. Att det måste finnas utrymme för yrkesstolthet och glädje, istället för att jaga kortsiktiga vinster. En sommardag år 2020 gjorde vi slag i saken och startade eget tillsammans. Vi får ofta frågan: Hur kan ni både jobba ihop och leva ihop?! Det går utmärkt! Det bästa beslut vi tagit tillsammans, förutom då att köpa vår gård strax utanför Storvreta.

Vår resa har gått fort, minst sagt. Redan under första sommaren år 2020 var vi ett glatt gäng på upp till 9 personer och hade initierat samarbeten med andra företagare vi litar på. Sedan dess har det bara fortsatt och andelen återkommande och långsiktiga kunder är högre än vad vi hade väntat oss.

Vi vill att du som kund ska känna dej trygg med oss! Därför håller vi en öppen, ärlig och lösningsfokuserad dialog. Är du nöjd, är vi nöjda!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Bygårda i Uppland AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559288-1956
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 4

omdömen

 • Mycket duktiga snickare! Trevligt och lätt att samarbeta med.
  Anne Kola-Nordström
  Svar
  Tack så mycket för det fina omdömet :)
 • Bra bemötande, pris och kvalitet
  Lena Lunde
 • Vi beställde totalentreprenad på en ganska komplex köksrenovering och kände att vi fick otroligt hjälp från start till slut. Kommunikationen och tillförlitligheten hos Bygårda var otroligt bra - trots att vår köksleverantör gjorde så att bygget blev utdraget och mycket svårare slutföra både för mig och dem. Trots detta var det alltid glada miner från deras sida och ett stort ansvarstagande med att se till så att vi blev nöjda med slutresultatet. Trots leveranskrångel och dessutom vissa ytterligare modifikationer från offert så höll Bygårda fast vid det pris vi kommit fram till på förhand - vilket kändes oerhört ärligt och fint efter all stress leveransstrulet lett till. Kommer absolut anlita Bygårda igen till kommande projekt här hemma. (Bilder efter & före köksrenovering)
  Jakob Maartmann
 • Mycket fint arbete!
  Johan

Tidigare jobb

Referensjobb

Byggnation altan och staket

Friggebod

Byggnation av friggebod som skulle fungera som mindre sommarstuga

Kontakta

Kontaktinformation