Mags Fastighetstjänst AB logo

Mags Fastighetstjänst AB

Uddevalla

Presentation

Mags Fastighetstjänst AB arbetar med fastighetsnära tjänster för både privatpersoner och företag. Vi försöker att hålla en bred men kompetent tjänstenivå och vi har grundat våra tjänster utifrån tömning av bostäder då vi såg ett större behov hos många kunder.Vårt tjänsteutbud ser ut som följande:

*Tömning av fastighet och dödsbo

*Tömning och nedmontering industrifastigheter

*Värdering av antikviteter, fordon och maskiner

*Flyttstäd i kombination med tömning

*Trädfällning och beskärning

*Trädgårdsröjning

*Grönyteskötsel, både på avtal och enstaka tillfälle

*Mindre grävjobb och markarbeten
Företaget är grundat av Eric som har en bakgrund inom fastighetstömning och städning. Med mycket bra kontakter och kunskap om antikviteter och vi är ett av få företag som inte köper dödsbon utan där det finns värden förmedlar vi till klassisk auktion där auktionisten tar en liten provision. Detta gör att du som kund får en rättvis behandling och värdering.
Senare kom Henrik in som har bred erfarenhet inom träd, mark och trädgård. Med lång erfarenhet inom många olika branscher ger det oss bra förutsättningar för att kunna vara breda i våra tjänster och leverera en bra service med väl utförda arbeten. 
Tillsammans är vi uppfinningsrika och riktigt vassa problemlösare som sällan backar för en utmaning, oavsett om det är stort eller litet. Vi brukar säga att om man inte vet vem man ska ringa så ring oss :)

Löser inte vi det så känner vi garanterat en duktig yrkesman som kan hjälpa till.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Mags Fastighetstjänst AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559280-4248
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 6

omdömen

Kontakta

Kontaktinformation