Sigtuna Flytt & StädService AB logo

Sigtuna Flytt & StädService AB

Märsta

Presentation

Sigtuna Flytt & Städservice AB är ett seriöst, kvalitativt företag som sätter kunden i fokus Vårt största fokus ligger på service med hög kvalitet och nöjda kunder.
Vi har lång erfarenhet i branschen och vi är professionella, noggranna och serviceinriktade. Vi är en modern och progressiv flytt och städfirma som i första hand bryr sig om sina uppdragsgivare, men även sina anställda och miljön.

Företagets affärsidé bygger på att leverera högklassiga och flexibla flytt och städtjänster till både företag och privatkunder, med personlig touch till priser som alla har råd med. Våra främsta ledord är:

Kvalitet – Flexibilitet – Kundservice

Vi har Yrkestrafiktillstånd och transportöransvarsförsäkring hos IF skadeförsäkring. Den ersätter skadat gods under flytt av varor.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Sigtuna Flytt & StädService AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559268-8864
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 2

omdömen

 • Mycket nöjd med flytthjälp och flyttstädning. Jättetrevligt bemötande, fina flyttbilar, duktiga flyttgubbar och mycket fint flyttstädat. Rekommenderar varmt!!
  Annica
  Svar
  Stort tack för dina fina ord om oss Annica! så roligt att du är nöjd med utförandet och så ska det vara! Vi får önska er lycka till på ert nya ställe varmt välkommen åter.
 • Tog in en hel del offerter och valde till slut denna firma pga det fina bemötandet jag fick i telefon och för att priset som var i ”mittennivå” kändes realistiskt. Allt gick väldigt bra från offert och samtal till genomförandet av min flytt. Det kom tre trevliga grabbar som ”högg i”, arbetade effektivt samtidigt som de också var försiktiga utan att skada något. Flyttade från radhus till villa, båda i tre plan så flytten krävde två turer med deras flyttbil och galet mycket bärande. Rekommenderar Sigtuna Flytt & StädService till andra då min flytt kändes som en charterresa.
  Andreas Saptovic
  Svar
  Stort tack för dina fina ord om oss Andreas! Så roligt att höra att ni är nöjd med utförandet och så ska det vara! Vi får önska er lycka till på ert nya ställe varmt välkommen åter!

Kontakta