Contriwell AB

örkelljunga

Om Contriwell AB

Vi är ett familjeägt företag som utför allt inom byggnation och renovering. Vi fokuserar på kvalitet och kundförtroende för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Samarbetspartners och medarbetare är mycket viktiga för oss. Beröm från många kunder ger oss bekräftelse och gör oss stolta! Vi startade med inriktning mot hemrenovering för privatpersoner, under årens gång har vi expanderat och utvecklats till det företag vi är idag. 

Numera är vi ett professionellt snickeri/byggföretag som utför allt ifrån mindre renoveringar och service till stora byggnadsprojekt också inom offentlig sektor. Vårt uppdrag är att vidareutvecklas och även hjälpa andra företag att kunna utvecklas.
7

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Contriwell AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559264-6086
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2020-07-23
Momsregistrerat
2020-09
Registrerat för F-skatt
2020-09
SNI
43320
Byggnadssnickeriarbeten
71122
Teknisk konsultverksamhet inom industriteknik
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva verksamhet inom olika bransch som gäller industri såsom: byggande av bostadshus och andra byggnader. Industriell teknik såsom projekt, produktutveckling och tillverkning av mekaniska konstruktioner. Arbete med 3D skrivare, 3D scanner, ingenjörs mjukvara. konst såsom ritningar, porträtt, fotografering och filmning.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda