Kristall Bygg och VVS AB

Stockholm

Om Kristall Bygg och VVS AB

Välkommen till Kristall Bygg & VVS AB!

Vi är det självklara valet för dig som ska renovera och utföra badrumsrenoverings, kök, totalrenovering hus/villa, diverse VVS relaterade arbeten. Vi på Kristall Bygg & VVS har tagit fasta på och skapat ett så öppet och enkelt arbetsklimat som möjligt för dig som kund.

Tjänster: resning av hus, renovera kök, renovera badrum, bygga altan, VVS montering, montering av spa, tillbyggnad från 15 kvm ,elarbeten samt mycket mer.

Att bli anförtrodd och få möjligheten att genom min och mina anställdas erfarenhet av bygg och renovering få hjälpa våra kunder att skapa bättre hem är anledning till att vi startade Kristall Bygg och VVS AB.

Vare sig du ska bygga ett nytt kök, renovera ditt badrum eller bygga om stora delar av ditt hus, är bygg och renovering en skapande process.
Genom att arbeta med en tydlig kommunikation och uppföljning kommer vi kunna åstadkomma det bästa resultatet för dig som kund, och det är just därför vi lägger stor vikt vid detta under ditt projekt.

Idag är vi ett team om 10 anställda som arbetar med att hjälpa våra kunder med renovering av deras hem. Varmt välkommen till oss. 
5

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Kristall Bygg och VVS AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559261-8333
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2020-07-02
Momsregistrerat
2020-08
Registrerat för F-skatt
2020-08
SNI
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
43320
Byggnadssnickeriarbeten
43221
Värme- och sanitetsarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet inom bygg - fastighetsområdet samt byggnadssnickeriarbete verksamhet att bedriva installation, projektering, konstruktion, tillverkning, montage och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda