RICROD ENTREPRENAD TEKNIK MILJÖ SERVICE AB

Omdöme? BraByggare.se Vi i Villan

Om RICROD ENTREPRENAD TEKNIK MILJÖ SERVICE AB

Om oss en komplett byggservice

Ofta utför vi hela entreprenaden själva och kan på så sätt hålla nere kostnaderna.
Vi arbetar med de flesta förekommande tekniska VVS jobb för byggnader, villor, BRF. El, vattenburna värmesystem, ventilation och snickerier.
Vårt koncept är en komplett byggservice enligt kundens önskemål och alltid med hög kvalitet på jobben – ett resultat av yrkesskicklighet och noggrannhetDet kan handla om Bygg, El, VVS, Ventilation & FTX system, med flera, beroende av projektens art och utbredning.Genom vår kompetens, långvarig yrkeserfarenhet, smidigare organisation och certifieringar kan vi ofta utföra hela entreprenaden själva till lägre kostnad. Fördelen för kunden är smidigare projekthantering, minskade kostnader och större trygghet. Enklare administration och tidsbesparing. Vi har Certifierad behörigt elinstallationsföretag hos Elsäkerhetsverket och VVS certifierade yrkesmän.Möjlighet till ROT avdrag och Grönt avdrag finns för dig som kund.Vi har Allriskförsäkring 1 M och Ansvarsförsäkring 10 M.Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder med deras byggprojekt, VVS, ventilation och elinstallation utefter de behov som finns.

2

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt RICROD ENTREPRENAD TEKNIK MILJÖ SERVICE AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559254-8852
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2020-05-07
Momsregistrerat
2020-05
Registrerat för F-skatt
2020-05
SNI
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva fastighetsservice, monteringsarbeten, kök & badrumsrenoveringar, elinstallationer, VVS-installationer, byggnadssnickeri, murning, byggentreprenad, byggservice, fastighetsrelaterade stödtjänster, byggstädning och lokalvård samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster RICROD ENTREPRENAD TEKNIK MILJÖ SERVICE AB kan hjälpa dig med: