Andersson's Mark & Maskintjänst AB logo

Andersson's Mark & Maskintjänst AB

TJÄNSTER MED KVALITET

Presentation

Andersson’s Mark & Maskintjänst AB är ett företag som förvisso inte funnits mer än något år. Inte desto mindre finns det stor kompetens och erfarenhet sedan tidigare. Vi erbjuder våra kunder kvalitativa och prisvärda tjänster inom markarbeten med mera. 

VAR FINNS VI? - Vårt företag utgår från Kareby, i närheten av Kungälv. Vi kan vara behjälpliga både här, och i städer och orter i närheten. Vi stänger inte dörren för någon. Hör av dig även om du bor en bit bort, så ska vi se vad vi kan göra!

MARKARBETEN - Stensättning, altaner, gräv, eller trädgårdsarbeten? Allt detta och mycket mer, kan du få hjälp med när du vänder dig till Andersson’s Mark & Maskintjänst AB. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att göra ett fullgott arbete!

NÖJDA KUNDER - Oavsett om du behöver mycket hjälp som tar lång tid i anspråk eller lite mindre hjälp som går på en dag, så strävar vi alltid efter att alla våra kunder ska vara 100% nöjda med utfört arbete liksom vår kundservice.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Andersson's Mark & Maskintjänst AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559249-7555
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 9

omdömen

Kontakta

Kontaktinformation