Bygglo Sverige AB logo

Bygglo Sverige AB

Allt inom bygg i Stockholm med omnejd - bra kvalitet till bra pris

Presentation

De flesta små byggfirmor är specialister inom sin nisch, medan vi kan göra allt inom bygg eftersom vi samarbetar med företag som är certifierade experter inom sina områden. 

Därför kan vi erbjuda helhetslösningar till ovanligt bra pris. Vi satsar hårt på service och kvalitet. 

Vi är beredda på att ta lite mindre betalt än vanligt för vårt jobb, men vi kommer aldrig att kompromissa med kvaliteten. Vi har som ambition att samla in många kundomdömen eftersom vi tycker att nöjda kunder är grunden. Så hör av dig nu och låt oss bygga vår framtid tillsammans!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Bygglo Sverige AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559249-2069
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 4

omdömen

 • Jag har väldigt god erfarenhet av att arbeta tillsammans med Janus och Bygglo. Vi gjorde en ombyggnad av garaget till ett arbetsrum tillsammans med Bygglo. Under arbetet stötte vi på ett antal utmaningar som många andra byggare inte hade löst lika bra som Bygglo. Bland annat vi backa flera steg när ett oväntat problem uppstod, vilket löstes utan problem. I slutändan mycket bra arbete med väldigt bra finish. Jag är gärna referens, fråga Janus om mitt nummer.
  Anders Ekwall
 • Vi är mycket nöjda med resultatet. Bra dialog från offert till slutbesiktning. Trots tillägg hölls tiden. Rekommenderas !
  Gunnel Andersson
 • Supertrevligt bemötande, håller vad de lovar och ställer frågor om allt. Kan verkligen rekommenderas!
  Malin
  Svar
  Stor tack Malin för rekommendationen. Det var ett nöje att arbeta för en så trevlig kund!
 • Vi skulle installera ett IKEA kök med allt som kommer med det och dom var anpassningsbara och lösningsorienterade vid installationen.
  Markus Janis