Everservice AB logo

Everservice AB

Västerhaninge

Presentation

Vi hjälper dig med alla momenten i ditt byggprojekt. Litet som stort. Allt från renoveringar till resning av hus. Vi samarbetar med kunden för att komma på bästa möjliga lösningen och uppnå högsta kvalité.

Företaget är certifierat av elsäkerhetsverket för att utföra elarbeten inom låg- och högspänning. Vi är även certifierade av BKR för våtutrymmen.

Vi är baserade i Västerhaninge i Stockholm, och erbjuder diverse byggtjänster. Bland annat resning av hus, renoveringar, gårdsarbete, VVS montering, och altanbyggen. Våra arbetare har många års erfarenhet inom byggbranschen, och vi strävar alltid efter högsta kvalité på arbete. Vi samarbetar med VVS-företag som är certifierade av Säker Vatten AB. 

Omdömen

4.4
av 31

omdömen

 • Changiz Naichlani
 • 1. killen som utförde jobbet kunde inte alls svenska men gjorde ett bra jobb. 2. enligt överenskommelsen skulle killen börja kl 07:00 men han kom kl 10:00 efter att jag ringde ansvarige och undrade var de var! 3. I priset som jag fått ingick arbete och servicebil, men i fakturan lagt de på servicebil också. jag försökte nå ansvarige personen och skickat 2 gånger sms men de hörde aldrig av sig. Nu har jag betalt fakturan men jag är besviken.
  Batool Ahmadi
 • Toste Elinder
 • Grundligt redovisad offert, vid besök gick vi igenom alla detaljer och inga frågetecken har funnits under arbetets gång. Jobbet är proffsigt utfört av en duktig och noggrann yrkesman. Vi har traktens snyggaste insynsskydd!!
  Lillemor Johansson
 • Fick snabbt ett förtroende för personen som besökte oss och hantverkaren gjorde sedan ett fantastiskt och noggrant jobb, till vår fulla belåtenhet.
  Monica Geiler