Starboparken Måleri AB

Vi blandar traditionellt måleri med nya tekniker; allt för att ge våra kunder det resultat de vill ha och en bättre service än vad de någonsin kunnat förväntat.

Om Starboparken Måleri AB

Starbo Måleri AB är i ett familjeföretag;  där Hans tar hand om våra kunder (med sitt gesällbrev i måleri och över 20 års erfarenhet av målaryrket) och Lotte sköter allt av bokföring och fakturering.Vi har valt att lägga vårt fokus på de lite mindre projekten (som andra större firmor lätt ser förbi) och överträffa förväntningar både när det kommer till service och kvaliteten på jobbet. Tapetsering
Vi hjälper till med allt för- och grundarbete och du får alltid ett perfekt resultat.Ombyggnation & reparation
Hål? Sprickor? Revor i tapeten? Inga problem, vi fixar det!Fönsterrenovering
Har fönstren börjat flagna? Vi tar oss gärna en titt och ser om de kan räddas innan ni byter ut dom.Nyproduktion
Vi målar din dröm, så den får rätt färg!Självklart har vi ansvarsförsäkring och lämnar 2 års garanti på alla utförda jobb i samarbete med Måleriföretagen. Välkommen till oss!https://www.starbomaleri.se/
5

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Starboparken Måleri AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559247-2442
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2020-03-11
Momsregistrerat
2020-03
Registrerat för F-skatt
2020-03
SNI
43341
Måleriarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva måleriverksamhet, detta inkluderar (utan att begränsa) traditionellt måleri, tapetsering, fönsterrenovering, dekorationsmåleri, projektledning på bygge och designkonsultation.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Starboparken Måleri AB kan hjälpa dig med: