Vema Opportunities AB logo

Vema Opportunities AB

Vi möjliggör dina byggvisioner

Presentation

På VEMA Opportunities vet vi vad som krävs för att möjliggöra byggvisioner och förverkliga husdrömmar. Vi vet hur utmanande det kan vara att leva under ett byggprojekt och att priset för att uppnå sin dröm ofta kan vara högt. På VEMA tar vi ett helhetsansvar för ditt byggprojekt där vi sköter projektledning, koordinering av olika hantverkare, hjälper till med att hitta smarta och ekonomiska lösningar både byggtekniskt och genom upphandling mot leverantörer. Vi använder vårt nätverk av expertis anpassat efter projektets behov och dina önskemål för att nå bästa resultat. Du som kund har en huvudkontakt hos oss där vi har en tät kommunikation för att säkerställa kvalité och produktivitet i projektet enligt dina önskemål.
Vi utför såväl nybyggnation/ tlllbyggnation som totalrenoveringar. Vi tar också mer specifika uppdrag som exemepelvis takbyte och fasadrenoveringar.

Värdesätter du en leverantör som tar helhetsansvar för ditt projekt och som fokuserar på kvalitê och produktivitet (att hålla nere dina kostnader) så välj VEMA Opportunities.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Vema Opportunities AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559244-7634
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 2

omdömen

  • Vema Opportunities AB hjälpte oss att byta enstegsfasaden på vårt hus till en ventillerad fasad med luftspalt. Från första kontakten fick vi trevligt bemötande, gehör för våra önskemål och behov och professionellt råd där vi behövde ta beslut. Arbetsteamet dök upp precis som avtalat och höll den överenskomna tiden hela vägen. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Vema.
    Eszter Dean

Kontakta

Kontaktinformation