Sha Service & bemanning AB

Sha Service & bemanning AB

östhammar

Presentation

SHA SERVICE - Ett nytänkande serviceföretag
Varje år hjälper vi på SHA Service en snabbt växande skara av privatpersoner och företag med våra hushållsnära tjänster som städtjänster, trädgårdstjänster, flytt samt snickerier, målning och tapetsering. Vi hyr även ut personal till företag inom lager och butik – en mycket uppskattat tjänst kring semester- och röda dagar.

SHA Service tror på enkelhet och flexibilitet för dig som beställare, vi vet att du vill ha en heltäckande tjänst till ett bra pris som du kan boka in snabbt och få tjänsten på kort varsel.
Med SHA Service anlitar du ett serviceföretag som är genuint och flexibelt och som kan anpassa sig till dina tider och som möter dig med ett leende.

Vi är ett företag där medarbetarna trivs med sitt arbete då det självklart kommer att återspeglas i resultatet. Och vi älskar det vi gör. Du vill ha någon som alltid gör det lilla extra för möta varje kunds önskemål och faktiskt gör mer än vad som står på checklistan med ett leende. Du vill ha någon som värdesätter din upplevelse av tjänsten och det förstår vi.

Vi vet att positiva kundintryck och ett bra resultat är det som ger oss nya kunder. Därför är vårt motto att: ”Nöjda kundens upplevelse är allt”. Och vi har naturligtvis såväl ansvarsförsäkring som att vi lämnar garanti på utfört arbete.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Sha Service & bemanning AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559238-8002
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4
av 1

omdömen

Kontakta

Kontaktinformation