YS Renovera AB logo

YS Renovera AB

Uppsala

Presentation

Välkommen till Y's Renovera AB

Vi erbjuder byggservice i nya installationer eller renoveringar. Med vårt breda kontaktnät kan vi också erbjuda en trygg och säker helhetslösning till våra kunder. Vi har också sammarbetsparners som kan hjälpa er med att designa erat hem. Vi erbjuder byggservice i nya installationer eller renoveringar.

 Med vårt breda kontaktnät kan vi också erbjuda en trygg och säker helhetslösning till våra kunder. Vi har också sammarbetsparners som kan hjälpa er med att designa erat hem.  Vi är ett byggföretag baserat i Uppsala, vi skickar ut våra kompetenta snickare till både privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd. 

Våra hantverkare har varit i branschen länge och kommer därför att komma utrustade med både rätt kompetens och verktyg för att klara av uppdraget. När vi sätter tänderna i ett uppdrag kan ni räkna med att vi är noggranna, effektiva och fackmannamässiga. Vi sätter stort värde i att ha en nöjd kundkrets och att fortsätta att bygga på vårt goda rykte.


Med vänliga hälsningar


Y's Renovera AB 
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt YS Renovera AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559234-5960
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 19

omdömen

Kontakta